SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Sorana Cîrstea, performera săptămânii dintre românce în clasamentul WTA. Iată ce locuri ocupă jucătoarele noastre

Sorana Cîrstea, performera săptămânii dintre românce în clasamentul WTA. Iată ce locuri ocupă jucătoarele noastre

sorana cirstea rio de janeiro

sorana cirstea rio de janeiro
Sorana Cirstea la Rio de Janeiro

Clasamentul mondial WTA publicat azi, a legitimat saltul de 46 de locuri al Soranei Cîrstea în ierarhia mondială. Din păcate, a consemnat să căderea Simonei Halep de pe podiumul mondial.

Simona Halep ocupă locul 4 în lume, fiind în coborâre o poziție față de săptămâna precedentă. E urmată, dintre românce, de Irina Begu, care a coborât trei poziții și a ajuns pe 36, de Monica Niculescu, care staționează pe 37, dar și de Alexandra Dulgheru, care a coborât un loc și e pe 57.

În afara Top 100 le avem pe Andreea Mitu, care își continuă coborârea, ocupând locul 107, cu cinci poziții mai jos ca săptămâna trecută. Aceasta e urmată de Patricia Țig, care a coborât două locuri și ocupă acum poziția 124 în lume. A șaptea româncă din clasamentul mondial a devenit Sorana Cîrstea, care grație parcursului din Rio, unde a ajuns în semifinale, a urcat 46 de locuri, ajungând acum pe 153 în ierarhie. Tot în Top 200  se mai află și Ana Bogdan, care a urcat 5 locuri și e acum pe 155.

Între locurile 200 și 300 le avem pe Mihaela Buzărnescu, care a urcat două locuri și e pe 204, pe Cristina Dinu, care staționează pe 223, și pe Alexandra Cadanțu, care a urcat două poziții și e acum pe 232.La dublu, avem în continuare trei jucătoare în Top 50: Monica Niculescu, care a coborât două locuri și e acum pe 32, Irina Begu, care a coborât 3 poziții și e acum pe 36, și Raluca Olaru, care staționează pe 44.

2 thoughts on “Sorana Cîrstea, performera săptămânii dintre românce în clasamentul WTA. Iată ce locuri ocupă jucătoarele noastre

  1. imbucurator traseul brazilian al Soranei ! de ce sau cum a pierdut prima finala ? nu stiu ca nu am vazut ! in al doilea turneu a jucat ceas ! la fel si la Rio pana in meciul cu Shelby – cand trebuia sa se mobilizeze mai puternic pentru a juca finala mi s-a parut ca a avut o cadere si nu a mers nimic, dar nici nu a tras de ea ca sa riposteze la jocul simplu , aproape anost, facut de jucatoarea americana ! parea ca nici ea nu intelege ce se intampla ! Felicitari meritate pentru parcurs si asteptam cu speranta un joc constant si solid ! Bafta ! urmatorul turneu trebuie ales cu grija pentru a-si consolida increderea si sa ajunga la o forma deplina si cu mare pofta de joc, dar si de performanta !

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close