SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > VIDEO: Simona Halep, în clipul de prezentare al campaniei Dorna – ”Grijă pentru copii”: ”Donează timp și implică-te”

VIDEO: Simona Halep, în clipul de prezentare al campaniei Dorna – ”Grijă pentru copii”: ”Donează timp și implică-te”

simona halep grija pentru copii

simona halep grija pentru copii
Simona Halep la lansarea noii campanii Dorna

Așa cum deja știți, Simona Halep are un angajament de suflet. Ea este ambasadoarea Campaniei ”Grijă pentru copii”, care în acest an are motto-ul ”Donează timp și implică-te”.

Concret, dacă priviți un video de susținere, secundele pe care le-ați petrecut vizionându-l (durează cam 30 de secunde) se acumulează și se adună cu ale celorlalți privitori. Când se adună secundele echivalente cu trei luni, Dorna donează un incubator la una dintre maternitățile intrate în program. Mi se pare o inițiativă chiar foarte frumoasă și de noi depinde să le scoatem din buzunare cât mai multe incubatoare celor de la Dorna 🙂 .

AICI vedeți mai multe fotografii cu Simona Halep la conferința de presă de ieri.Așa că , dacă doriți să intrați în contabilizarea secundelor, vă invit să vizionați clipul de mai jos. De câte ori vreți 🙂

One thought on “VIDEO: Simona Halep, în clipul de prezentare al campaniei Dorna – ”Grijă pentru copii”: ”Donează timp și implică-te”

Leave a Reply

Top