SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > WTA Rio de Janeiro: Am rămas fără românce la dublu. La simplu, Sorana Cîrstea joacă azi, Ana Bogdan mâine

WTA Rio de Janeiro: Am rămas fără românce la dublu. La simplu, Sorana Cîrstea joacă azi, Ana Bogdan mâine

sorana cirstea rio de janeiro
sorana cirstea rio de janeiro
Sorana Cirstea

Turneul de dublu de la Rio de Janeiro a avut la start două perchi cu românce. Din păcate, ambele au părăsit concursul în primul tur. Astfel, compatrioate de-ale noastre găsim doar la simplu, acolo unde Sorana Cîrstea și Ana Bogdan vor juca în optimi azi și mâine.

Andreea Mitu, eliminată în primul  tur la simplu, a încercat să continue cursa la dublu pe zgura de la Rio. Numai că parteneriatul ei cu Danka Kovinic a durat doar un meci, pierdut în primul tur, scor 6-4, 6-1, contra perechii Alize Lim/ Francesca Schiavone. Mitu și Kovinic erau favorite 3.

Tot în primul tur al probei de dublu au pierdut și româncele Elena Bogdan și Mihaela Buzărnescu. Ele au fost învinse cu scorul de 4-6, 6-3, 12-10 de cuplul Mariana Duque Marino/ Tatjana Maria.

Azi va reintra în scenă Sorana Cîrstea. Aceasta va juca de la ora 18.30, în optimile de finală ale probei de simplu, contra favoritei 5, slovena Polona Hercog. Eu cred că dacă pe hârtie favorită pare slovena, în realitate Sorana are șanse mai mari să câștige, pentru că pare că se simte foarte bine în Brazilia.

Joi, va reveni pe teren Ana Bogdan. Aceasta va juca în optimile probei de simplu contra favoritei 6, Lara Arruabarrena

Leave a Reply

Top