SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > WTA Rio de Janeiro: Andreea Mitu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan și-au aflat adversarele

WTA Rio de Janeiro: Andreea Mitu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan și-au aflat adversarele

andreea mitu rio de janeiro

andreea mitu rio de janeiro
Andreea Mitu e cap de serie 8 la Rio de Janeiro

Turneul de la Rio de Janeiro va fi unul spre care toți ochii românilor se vor îndrepta săptămâna viitoare.

Andreea Mitu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan vor juca pe tabloul principal al turneului WTA de la Rio de Janeiro. Ele și-au aflat adversarele din primul tur. Mihaela Buzărnescu s-a oprit în primul tur al calificărilor, fiind învinsă cu 3-6, 6-1, 6-2 de Paula Badosa Gibert.

Andreea Mitu, care e favorita 8 a competiției, va juca în primul tur contra americancei Shelby Rogers. Mitu (104 WTA) și Rogers (134 WTA) se vor întâlni pentru prima dată în carieră. În optimi, Mitu ar urma să joace contra învingătoarei din meciul dintre Veronica Cepede Royg (Paraguay) și Anna Tatishvili (SUA).

Sorana Cîrstea, beneficiară a unui wild-card, va juca în primul tur contra braziliencei Beatriz Haddad Maya, de asemenea beneficiară a unui wild-card. Sorana (194 WTA) a câștigat singurul meci direct cu Haddad Maya (229 WTA). În optimi, Sorana, care nu a mai jucat într-un turneu WTA de la București, de anul trecut, va juca împotriva învingătoarei meciului dintre slovena Polona Hercog, cap de serie 5, și o jucătoare din calificări.

Ana Bogdan va debuta în acest sezon cu un meci contra unei brazilience de pe locul 247, Gabriela Ce. Ana, care ocupă poziția a 154-a, nu a mai jucat niciodată contra lui Ce. În optimi, Ana Bogdan ar urma să joace contra învingătoarei partidei dintre favorita 6, Lara Arruabarrena (Spania), și suedeza Rebecca Petrerson.

AICI vedeți tabloul de simplu de la Rio de Janeiro.


3 thoughts on “WTA Rio de Janeiro: Andreea Mitu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan și-au aflat adversarele

Leave a Reply

Top