SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu > WTA St. Petersburg: Monica Niculescu s-a calificat în optimi. Patricia Ţig a intrat pe tablou ca Lucky Loser

WTA St. Petersburg: Monica Niculescu s-a calificat în optimi. Patricia Ţig a intrat pe tablou ca Lucky Loser

monica niculescu

monica niculescu
Monica Niculescu

Monica Niculescu s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale turneului WTA de la St. Petersburg, acolo unde şi Patricia Ţig a urcat pe tabloul principal de simplu.

În primul tur al turneului de la St. Petersburg, Monica Niculescu a învins-o cu scorul de 6-0, 6-3 pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva. Următoarea adversară a Monicăi, care e cap de serie 9, va fi învingătoarea meciului dintre Timea Babos şi Katerina Siniakova.

La finalul partidei, Monica a recunoscut pentru WTA că s-a simţit obosită după meciurile din Fed Cup: “Am resimțit puțin oboseala din meciurile jucate sâmbătă și duminică în Fed Cup, dar mă bucur că am reușit să câștig destul de rapid. Îmi place suprafața de joc din Sankt Petersburg, este una rapidă“, a declarat ea.

Pe tabloul principal de simplu a urcat şi Patricia Ţig. Aceasta a intrat ca Lucky Loser în locul franţuzoaicei Alize Cornet, urmând să joace contra rusoaicei Elena Vesnina, campioana din acest an de la dublu mixt de la Australian Open.

4 thoughts on “WTA St. Petersburg: Monica Niculescu s-a calificat în optimi. Patricia Ţig a intrat pe tablou ca Lucky Loser

Leave a Reply

Top