SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 11 martie 2016: Imaginea Mariei Sharapova vinde meldonium!

ȘTIRILE ZILEI, 11 martie 2016: Imaginea Mariei Sharapova vinde meldonium!

maria sharapova conferinta de presa

maria sharapova conferinta de presa
Maria Sharapova la conferinta de presa

Iată cele mai importante știri din tenisul mondial al ultimelor 24 de ore.

1. Tenisul feminin WTA revine în Elveția. A devenit o certitudine faptul că de anul acesta turneul de la Bad Gastein va deveni o amintire. Locul lui a fost luat de turneul de la Gstaad, care se va disputa în aceeași perioadă, 11-17 iulie, cu turneul WTA de la București. Este primul turneu profesionist de tenis feminin disputat în Elveția în ultimii 33 de ani.

2. Australia și SUA vor juca pe zgură în Fed Cup. Australienii au decis ca meciul de Fed Cup dintre echipa lor și cea a SUA să aibă joc pe zgură, în compexul pe care se joacă și meciurile de la Australian Open. Practic, terenul cu zgură va fi amenajat pe Pat Rafter Arena. Cam interesantă mișcarea.

3. Președintele ATP, la al doilea mandat. Președintele ATP, Chris Kermode, a primit al doilea mandat în funcția pe care o ocupă din 2014. El va rămâne pe această poziție până în 2019. Chiar dacă scandalurile încep să se înmulțească în general în tenis – la băieți acuzațiile de blat la pariuri sunt tot mai dese la toate nivelele, iar la fete cazul Sharapova va avea, probabil efecte devastatoare, care se vor vedea în timp – Kermode spune că în 2018 e sigur că premiile în circuit vor fi de 135 de milioane de dolari. Cum a zis el, mult mai mult decât acum, când habar n-am cât e. Dar îl cred pe cuvânt, deși sunt sigur că la un moment dat bula asta a premiilor, bulă care tot crește și tot crește se va sparge.

4. Maria Sharapova are cu ce rachete să joace cât va fi suspendată: Head îi prelungește contractul. Prinsă dopată cu o substanță cu care trișau foarte mulți sportivi din Rusia, Maria Sharapova a rămas fără câțiva sponsori foarte importanți. În schimb, a rămas cu producătorul de rachete lângă ea, cei de la Head anunțând că vrea să-i propună prelungirea înțelegerii. Așa că Sharapova, care își va afla suspendarea în curând, va avea rachete să joace cu prietenii în curtea din spatele casei.

5. Maria Sharapova, folosită ca agent de marketing pentru meldonium. Interzis în SUA, medicamentul care conține meldonium, substanța pe care rusoaica o lua de 10 ani, a devenit un produs extrem de căutat pe Internet. Multe magazine online îi fac reclamă pe Internet folosind sloganul: ”Medicament folosit de Maria Sharapova”, iar vânzările se pare că merg foarte bine. În Rusia, cutia cu 40 de pastile costă 3 euro, în vreme ce pe Internet se vinde cu 100 de euro, tocmai pentru că nu se comercializează în foarte multe țări.

One thought on “ȘTIRILE ZILEI, 11 martie 2016: Imaginea Mariei Sharapova vinde meldonium!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close