SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 14 martie 2016: Robin Soderling nu mai e directorul turneului ATP de la Stockholm

ȘTIRILE ZILEI, 14 martie 2016: Robin Soderling nu mai e directorul turneului ATP de la Stockholm

Tomas Berdych Stockholm Robin Soderling
Tomas Berdych Stockholm Robin Soderling
Tomas Berdych alaturi de Robin Soderling

Iată câteva dintre cele mai interesante știri din tenisul ultimelor 24 de ore.

1. David Goffin, ”regele” Hawk-Eye. Se împlinesc 10 ani de la introducerea sistemului Hawk-Eye, care îndreaptă erorile arbitrilor. Nu știu dacă v-ați gândit care sunt cei mai inspirați jucători la ”challenge”. Ei bine, s-a făcut un astfel de clasament, iar jucătorul care e lider este belgianul David Goffin! El are o rată a succesului de 44%. E urmat de Julien Benneteau (42,1 %) și Yen-Hsun Lu (41,7 %). Clasamentul a fost făcut doar în cazul tenismenilor care au cerut mai mult de 100 de challenge-uri în cei 10 ani. Dintre cei mari, Novak Djokovic e pe locul 6, cu 35%, în vreme ce Federer e pe 9, iar Rafael Nadal pe 22. Evident, în cazul celor mai valoroși jucători e foarte dificil ca procentajul să fie mare, pentru că ei au jucat un număr aproape dublu de meciuri cu hawk-eye decât cei din frunte, care ieșeau din primele tururi.

2. Flavia Pennetta își liniștește bunica: ”Nu sunt însărcinată!”. Flavia Pennetta a început perioada interviurilor în revistele italiene. Ea a povestit despre emoția cu care așteaptă căsătoria cu Flavia Fognini din 11 iunie și a povestit câte  ceva de la logodna care a avut loc sâmbăta trecută. Ea a ținut să își liniștească și bunica: ”Nu sunt însărcinată, am auzit că era supărată că nu i-am spus. Când se va întâmpla, ea va fi prima care va afla”, a spus Pennetta.

3. Robin Soderling nu mai este directorul turneului ATP de la Stockholm. Suedezul Robin Soderling, dublu finalist la Roland Garros, a demisionat din funcția de director al turneului ATP de la Stockholm. El a decis să se dedice doar afacerilor, el având o firmă care produce mingi de tenis: RS Tennis.

4. Azarenka: ”Sunt mai bună acum decât atunci când eram lider mondial”. Victoria Azarenka a declarat că acum se simte mult mai valoroasă decât atunci când era lider mondial. ”Am descoperit că pot fi din ce în ce mai bună, că există limite pe care mi le pot depăși. Am crescut în valoare după pauza forțată luată din cauza accidentării și acum sunt mai valoroasă decât atunci când eram lider mondial.

Leave a Reply

Top