SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 17 martie 2016: Maria Sharapova vinde acadele

ȘTIRILE ZILEI, 17 martie 2016: Maria Sharapova vinde acadele

maria sharapova turneul campioanelor tenis
maria sharapova turneul campioanelor tenis
Maria Sharapova

Iată câteva dintre cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor 24 de ore

1. Scandalul pariurilor din Italia se extinde. Ancheta legată de scandalul meciurilor aranjate la pariuri din tenisul mondial pe care o fac procurorii italieni scoate la iveală noi detalii. Conform procurorului șef din Cremona, Robert DiMartino, nu doar Potito Starace și Daniele Bracciali – deja suspendați – ar fi fost implicați, ci și alți 24 de jucători din ATP. Printre ei și doi foști jucători din Top 20 ATP. Ar fi investigate 37 de meciuri. Evident, încă nu s-au dat nume, dar timpul nu e pierdut. Oricum, e o luptă care nu poate fi câștigată decât în momentul în care nu se va mai paria pe tenis, căci trișori vor exista întotdeauna.

2. ATP dorește să înființeze Super-Mastersurile. Din 2019, în calendarul ATP ar putea apărea o nouă categorie de turnee: Super-Mastersurile. Acestea vor fi imediat ca valoare dub Grand Slam-uri, dar peste turneele ATP 1.000, iar discuția s-a născut acum pentru că turneul de la Indian Wells e una dintre competițiile vizate să intre în acest grup select de turnee. Mișcarea se va face din 2019 deoarece deja s-a făcut programul pentru 2018 și nu se mai pot face schimbări majore. Un alt turneu care s-ar califica la această nouă categorie este cel de la Shanghai.

3. Andy Roddick și Pete Sampras vor juca un demonstrativ. Pe 4 iunie, doi dintre cei mai importanți tenismeni americani, Andy Roddick și Pete Sampras, vor juca un meci demonstrativ la Creekside. O să fie interesant, deși Sampras mi se pare prea serios și la demonstrative.

CITEȘTE ȘI:  ȘTIRILE ZILEI, 2 septembrie 2017: Fabio Fognini, suspendat și dat afară de la US Open după insulte aduse arbitrului

4. Maria Sharapova vinde acadele. Imediat după ce a fost descoperită pozitiv la Meldonium, Maria Sharapova și-a pierdut o parte dintre sponsorii importanți. Numai că locul lor a fost luat de câteva companii din Rusia, care au sărit să o ajute pe Maria. Banka Tinkoff, de exemplu, i-a propus Sharapovei să fie ambasador global, în vreme ce Rubis Cookies o folosește pe rusoaică într-o reclamă la acadele: ”100% Sharapova, fără Meldonium”. Nu că ar fi avut vreodată această substanță în rețetă.

4 thoughts on “ȘTIRILE ZILEI, 17 martie 2016: Maria Sharapova vinde acadele

  1. Chiar nu mi se pare corect sa radem de MARIA. Pana la urma a fost si este un nume in tenisul feminin! pentru mine este un fenomen! te iubesc MASHA!

Leave a Reply

Top