SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > ȘOC! Maria Sharapova a anunțat că a fost depistată dopată!!!!!!!

ȘOC! Maria Sharapova a anunțat că a fost depistată dopată!!!!!!!

maria sharapova conferinta de presa

maria sharapova conferinta de presa
Maria Sharapova la conferinta de presa

Maria Sharapova a susținut azi cea mai așteptată conferință de presă din carieră. Iar rezultatul a fost șocant. Iatp, pe scurt, ce a anunțat rusoaica.

Anunțată de ieri ca fiind o conferință de presă în care va comunica ceva foarte important, întâlnirea cu presa a fost transmisă în direct pe Youtube. Iar rezultatul e fost șocant!

Maria Sharapova a recunoscut că a fost depistată pozitiv la un control antidoping la Australian Open!!!! A fost informată printr-o scrisoare primită din partea ITF, în urmă cu câteva zile.

Ea a spus că substanța pe care a folosit-o, MELDONIUM, era legală până la 1 ianuarie, dar apoi lista s-a schimbat și nu a știut. Așa că a picat testul!!!! AICI aflați ce înseamnă la ce folosește meldoniumul.

Sharapova a recunoscut că doar ea e vinovată pentru asta, căci a primit în decembrie un e-mail de la WADA, în care era informată despre această modificare. “Am picat testul şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru asta. Am luat medicamentul timp de zece ani, dar de la 1 ianuarie substanţa conţinută a intra pe lista celor interzise şi nu am ştiut. Am primit la 22 decembrie un e-mail de la WADA despre schimbările apărute pe lista substanţelor interzise şi nu am dat click pe acel link. Am făcut o mare greşeală. Ştiu consecinţele şi nu-mi doresc să-mi închei cariera astfel . Sper să mi se dea şansa de a juca din nou”, a declarat rusoaica.

Ea va fi suspendată începând cu 12 martie, dar încă nu se știe pe ce perioadă.

Din păcate pentru Sharapova, realitatea o contrazice, pentru că doar anul ăsta alți patru sportivi ruși au fost depistați pozitiv cu Meldonium. AICI vedeți lista lor.

În 2006 a luat pentru prima dată medicamentul, care fusese recomandat de medici, și pentru că i-a făcut bine, a continuat să-l ia.

Deocamdată nu i s-a menționat și o perioadă de suspendare, dar spune că și-ar dori să poată continua după expirarea pedepsei.

A avut un discurs foarte frumos, nu s-a ascuns după deget.

15 thoughts on “ȘOC! Maria Sharapova a anunțat că a fost depistată dopată!!!!!!!

Leave a Reply

Top