SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Cupa Davis România – Slovenia 2-0: Adrian Ungur revine de la 0-2 şi aduce al doilea punct!

Cupa Davis România – Slovenia 2-0: Adrian Ungur revine de la 0-2 şi aduce al doilea punct!

adrian ungur sibiu

adrian ungur sibiu
Adrian Ungur

Adrian Ungur a reuşit o victorie fantastică în Cupa Davis! A revenit de la 0-2 la seturi, a salvat şi o minge de meci, şi România conduce cu 2-0 în faţa Sloveniei în Grupa 1 Euro-Africană a Cupei Davis!

Adrian Ungur s-a impus cu scorul de 4-6, 4-6, 6-3, 7-6, 6-4 în faţa slovenului Grega Zemlj, într-un meci care a ţinut peste trei ore!

“Sincer să fiu, nu mai credeam că pot ănvinge, când eram condus cu 2-0 la seturi, dar Andrei Pavel m-a încurajat, el a fost principalul atu al meu”, a declarat Adrian Ungur după această victorie extraordinară!

Astfel, România conduce cu 2-0 în faţa Sloveniei şi sâmbătă poate obţine calificarea, după meciul de dublu de la ora 15.00, în care pentru noi vor juca Horia Tecău şi Florin Mergea.

CITEȘTE ȘI:  Cupa Davis România - Israel 4-0: Adrian Ungur a adus a patra victorie a României cu Israelul

6 thoughts on “Cupa Davis România – Slovenia 2-0: Adrian Ungur revine de la 0-2 şi aduce al doilea punct!

  1. Bravo Ungur ptr. tenacitatea, lupta dusa pana la epuizare, chiar nu credeam ca vei reveni si vei castiga…Iata cum se poate castiga si de la un scor aproape imposibil, luati exemplu , sfatul este mai ales ptr. steaua in cadere libera atinsa de tendonul lui ahile…….

Leave a Reply

Top