SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis România – Slovenia: Horia Tecău și Florin Mergea joacă azi, de la ora 15.00, la dublu

Cupa Davis România – Slovenia: Horia Tecău și Florin Mergea joacă azi, de la ora 15.00, la dublu

horia tecau mergea cupa davis
horia tecau mergea cupa davis
Horia Tecau si Florin Mergea s-au antrenat toata saptamana la Arad

România poate obține azi calificarea în turul secund al Grupei I a zonei Euro-Africane a Cupei Davis. În meciul de dublu Horia Tecău și Florin Mergea pornesc de departe ca favoriți.

Programat la ora 15.00, meciul de dublu din cadrul confruntării România – Slovenia, din Cupa Davis, poate fi și cel decisiv pentru calificarea României în turul secund. Horia Tecău și Florin Mergea vor juca împotriva cuplului sloven care va fi nominalizat – e clar că nu vor juca cei anunțați inițial, așa că nici nu voi pomeni numele lor -, o victorie aducându-ne față în față cu Spania lui Rafael Nadal. Meciul de dublu va fi transmis în direct pe DigiSport 2.

Evident că românii vor porni ca favoriți, iar căpitanul nejucător al echipei noastre, Andrei Pavel, este de aceeași părere. ”Nu vreau să vorbesc despre ce va fi duminică, pentru că sâmbătă avem meciul de dublu în care noi suntem favoriți de departe. Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ, chiar dacă este 2-0 pentru noi. Vrem să mai facem un punct, am toată încrederea în Horia și Florin, doi campioni, dar Cupa Davis este Cupa Davis și se pot întâmpla multe. Chiar dacă Horia și Florin sunt mai bine clasați, pe ei este o oarecare presiune, deoarece slovenii practic nu mai au ce pierde. Trebuie să vedem cu ce jucători vor intra în teren, mai ales că Zemlja a jucat astăzi peste patru ore la simplu și nu îi va fi ușor să joace mâine și la dublu, alături de Rola, dar vom vedea mâine ce va decide căpitanul nejucător al slovenilor. Trebuie să fim concentrați și să aducem mâine punctul, iar dacă nu, îl vom aduce duminică”, a declarat Pavel la conferința de presă de aseară.

Sâmbătă, așa cum deja știe toată lumea, Adrian Ungur a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale lui în Cupa Davis, revenind de la 0-2 și salvând o minge de meci înainte de a câștiga în fața lui Grega Zemlja. AICI aveți detalii despre acest lucru.Primul punct al echipei noastre a fost adus de Marius Copil, învingător în trei seturi în fața liderului echipei Sloveniei. AICI aveți detalii despre acel meci.

5 thoughts on “Cupa Davis România – Slovenia: Horia Tecău și Florin Mergea joacă azi, de la ora 15.00, la dublu

Leave a Reply

Top