SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis: Spaniolii vor veni în România și cu Rafael Nadal și cu Feliciano Lopez!

Cupa Davis: Spaniolii vor veni în România și cu Rafael Nadal și cu Feliciano Lopez!

Rafael Nadal cupa davis spania

Rafael Nadal cupa davis spania
Rafael Nadal este si un foarte valoros jucator de echipa

Calificarea în turul 2 al Grupei I a zonei Euro-Africane scoate în fața României un adversar care pare rătăcit în această divizie: Spania, cvintupla campioană a deceniului trecut.

Cum Jocurile Olimpice bat la ușă, aceasta e singura șansă pentru jucătorii care nu și-au făcut baremul de participare să bifeze acest lucru. Iar la iberici doi dintre cei mai valoroși jucători sunt în pericol, așa că vor veni sigur în România: Rafael Nadal, actualul număr 5, și Feliciano Lopez, care este clasat acum pe locul 22 în lume!

Cei doi mai au nevoie de un meci în Cupa Davis pentru a-și face baremul și, ITF a anunțat deja că va face o excepție în cazul lor. Adică, deși lista jucătorilor calificați la Jocurile Olimpice va fi făcută după Roland Garros, adică în iunie, cei doi vor fi păsuiți până în iulie, pentru a-și putea face baremul.

Partida România – Spania va avea loc în perioada 15-17 iulie 2016.

CITEȘTE ȘI:  Rafael Nadal: ”Când eram mic nu visam să devin Agassi sau Sampras”

9 thoughts on “Cupa Davis: Spaniolii vor veni în România și cu Rafael Nadal și cu Feliciano Lopez!

  1. Deci să vină,dom’le!!!!
    Să vină,da’ așa draci îmi vin pe nesimțiții ăștia de edili,oameni politici și oameni cu bani mulți că din gură nici dracu’ nu-i întrece,când e de văzut se bagă toți în seamă,vin la meciuri,vin la premieri,vin pt voturi,dar ditamai capitala,micul Paris cică nu e în stare să aibă o amărâtă de sală!!!!

Leave a Reply

Top