SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Sorana Cîrstea nu mai are contract cu Adidas. Ea joacă acum în echipament New Balance

EXCLUSIV: Sorana Cîrstea nu mai are contract cu Adidas. Ea joacă acum în echipament New Balance

sorana cirstea conferinta de presa
sorana cirstea conferinta de presa
Sorana Cirstea are un nou echipament

Sorana Cîrstea a fost una dintre primele jucătoare din România care a fost cooptată în echipa Adidas. Odată cu desființarea acestei echipe, dar și cu ieșirea din Top 200, de anul trecut, colaborarea Soranei cu Adidas a încetat.

După o relație de aproape 10 ani cu Adidas, timp în care a fost ani buni la pregătire cu echipa Adidas, cu Darren Cahill, Sven Gronefeld sau alți antrenori celebri aflați sub contract cu această firmă, povestea dintre Sorana Cîrstea și producătorul de echipament sportiv s-a încheiat. La această despărțire a contribuit nu doar desființarea echipei Adidas, dar și ieșirea Soranei din Top 200, anul trecut, atunci când ea a fost mai mult accidentată.

Cum o jucătoare ca Sorana Cîrstea – care e nu doar valoroasă, ci și intens mediatizată atunci când ajunge la un turneu – nu putea rămâne multă vreme fără un sponsor de echipament, ea a semnat un nou parteneriat. Noul echipament în care va evolua cel puțin anul acesta este New Balance același pe care îl poartă, în circuitul mondial, britanica Heather Watson – adversara de azi a Simonei Halep – sau americanca Nicole Gibbs, ca să dau doar exemplele mai cunoscute.

Prima apariție a Soranei în noua ținută a fost în calificările de la Miami. A, și pentru a nu exista dubii, ea folosește și încălțămintea sport de la New Balance, deci a renunțat definitiv la Adidas.

AICI puteți vedea imagini cu Sorana în noul echipament folosit la Miami.


CITEȘTE ȘI:  Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Doha. Următoarea adversară: Stosur

3 thoughts on “EXCLUSIV: Sorana Cîrstea nu mai are contract cu Adidas. Ea joacă acum în echipament New Balance

Leave a Reply

Top