SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > FOTO: Horia Tecău a donat un incubator Maternității din Arad

FOTO: Horia Tecău a donat un incubator Maternității din Arad

horia tecau donatie maternitate incubator

horia tecau donatie maternitate incubator
Horia Tecau a donat al doilea incubator in patru luni

Cu siguranță că dacă s-ar face un top al celor mai generoși sportivi din România, Horia Tecău ar fi pe primele locuri.

După ce, în noiembrie, a donat un incubator Spitalului Județean din Constanța, azi Horia a făcut același gest pentru Maternitatea din Arad. El se află la Arad pentru meciul de Cupa Davis cu Slovenia. AICI vedeți ordinea meciurilor din weekend.

”Ma bucur si sunt recunoscator ca viata mi-a oferit sansa de a ajuta din nou, prin donarea unui ecograf ultramoden, catre Maternitatea din Spitalul Juderean Arad. Sunt multe lucruri in jur care ar putea fi mai bune, ar putea fi reparate sau schimbate. Pentru multi dintre noi e dificil sa vadem asta si renuntam. Cand renuntam sa mai credem, renuntam la viata pe care ne-o dorim pentru noi si copiii nostri. Eu vreau mai mult si cred ca fiecare dintre noi avem puterea asta, intr-un mod sau altul.

Acesti bebelusi sunt fragili si speriati. Toata lumea e speriata de ceva si are nevoie de curaj. A ajuta inseamna curaj, respect, dragoste si responsabilitate pentru noi si cei din jur. Redirectionand 2% din impozitul pe venitul anual, catre fundatia Salvati Copii, puteti contribui la cresterea lor intr-un mod sanatos”, a scris pe pagina lui de Facebook Horia Tecău.

Evident, Horia face aceste donații prin Fundația Salvați Copiii, care știe și de unde să ia incubatoarele, știe și unde este mai mare nevoie de ele.

2 thoughts on “FOTO: Horia Tecău a donat un incubator Maternității din Arad

Leave a Reply

Top