SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > FOTOGALERIE: Horia Tecău și Florin Mergea nu sunt coechipieri doar pe teren, ci și ca imagine BMW

FOTOGALERIE: Horia Tecău și Florin Mergea nu sunt coechipieri doar pe teren, ci și ca imagine BMW

bmw florin mergea horia tecau

bmw florin mergea horia tecau
Florin Mergea și Horia Tecău, parteneri și în reclame

Se spune că o echipă de dublu este cu atât mai tare cu cât legătura dintre cei doi componenți este mai mare în afara terenului. De aceea sunt sigur că Florin Mergea și Horia Tecău vor cuceri o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio.

Deși nu mai aveam nevoie de dovezi ca să știu că cei doi formează o echipă și în afara terenului, înțelegându-se din nou foarte bine, iată că a venit o nouă confirmare. Și Florin Mergea a devenit imagine a BMW Romania, la fel ca și Horia Tecău. Mare amator de mașini, un fan adevărat al Formulei 1, Florin poate, la fel ca și Horia, să folosească un automobil BMW atunci când se află în țară.

Înainte de a pleca spre Arad, Florin și Horia au făcut o ședință foto la Casa di David din București cu modelele i3 și i8.Vedeți mai jos o galerie foto pusă la dispoziție de BMW Romania.

Horia și Florin vor putea fi văzuți la lucru pe terenul de tenis sâmbătă, de la ora 15.00, în ziua a doua a partidei România – Slovenia.

AICI puteți vedea ordinea meciurilor din partida de Cupa Davis dintre România și Slovenia.[portfolio_slideshow id=74765]

Leave a Reply

Top