SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Indian Wells 2016. Simona Halep: ”Nu am presiune, contează doar să fiu sănătoasă”

Indian Wells 2016. Simona Halep: ”Nu am presiune, contează doar să fiu sănătoasă”

halep simona indian wells

halep simona indian wells
Simona Halep a vorbit cu ziaristii

Simona Halep a fost în atenția ziariștilor ieri, în ziua tragerii la sorți a tablourilor de la Indian Wells. Așa că a făcut și câteva declarații.

Evident, fiind deținătoarea titlului, a fost întrebată dacă resimte presiunea. Ea a fost sinceră: ”Nu, nu am nici un fel de presiune. Cel mai important lucru pentru mine e să fiu sănătoasă. Când sunt sănătoasă, sunt cu adevărat fericită. Desigur, am avut două luni dificile, decembrie și ianuarie, în care nu m-am putut antrena prea mult”, a declarat Simona.

AICI vedeți cu cine va juca Simona Halep la Indian Wells

Așa cum era normal, americanii au vrut să afle și cum au decurs antrenamentele cu Andre Agassi și Steffi Graf, care au avut loc săptămâna trecută, la Las Vegas. ”A fost o experiență extraordinară. E important pentru o jucătoare să intâlnească foști mari campioni. Ei deja au trăit toate emoțiile pe teren și știu cum să explice fiecare sentiment pe care îl ai. Am învățat multe lucruri de la ei și vreau să le mulțumesc pentru tot”, a explicat Simona Halep.

AICI vedeți imagini cu Simona Halep de la dezvelirea picturii murale pe care o are la Indian Wells

Românca spune că are amintiri plăcute de anul trecut – normal, având în vedere că a cucerit titlul – și că acum este sănătoasă și gata de a intra pe teren. ”Fiecare zi petrecută aici anul trecut este o amintire plăcută. Publicul a fost fantastic mereu. Iar acum e foarte plăcut să mă întorc aici sănătoasă și gata de joc. Sper că avem meciuri bune, chiar iubesc acest turneu”, a încheiat Simona.

5 thoughts on “Indian Wells 2016. Simona Halep: ”Nu am presiune, contează doar să fiu sănătoasă”

Leave a Reply

Top