SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Indian Wells 2016: Simona Halep ar putea juca în sferturi cu Serena Williams!

Indian Wells 2016: Simona Halep ar putea juca în sferturi cu Serena Williams!

simona halep indian wells

simona halep indian wells
Simona Halep

În cursul nopții a avut loc la Indian Wells tragerea la sorți a tabloului principal de la Indian Wells. Simona Halep nu poate spune că a avut prea mare noroc. Pe tablou sunt patru românce.

Desfășurată la câteva ore de la anunțul șoc al Mariei Sharapova, care a recunoscut că s-a dopat – din greșeală, spune ea – , Simona Halep, favorită 5 a turneului de la Indian Wells și campioana ediției precedente va avea BYE în primul tur. În turul secund, ea va juca împotriva învingătoarei dintre americanca Vania King și o jucătoare venită din calificări. În turul al treilea, dacă se vor respecta calculele hârtiei, va juca împotriva favoritei 30, Ekaterina Makarova, după care încep reuniunile de seară cu familia Williams. În optimi, Simona ar trebui să joace contra surorii mai mari, Venus. Cap de serie numărul 10 și aflată la prima participare la acest turneu din 2001 încoace, ea este unul dintre principalele subiecte de discuție la această competiție.

În sferturi, pe Simona o așteaptă un meci mare: contra liderului mondial, Serena Williams, principala favorită a întrecerii. În fine, semifinalele vor fi mai ușoare, dacă se poate spune așa, – contra favoritei 3, Agnieszka Radwanska.

Văzând această tragere la sorți nu pot decât să sper că toată lumea să înțeleagă importanța clasamentului mondial, atât de minimalizată de Simona în declarații.

Așa cum spuneam, pe tabloul principal de la Indian Wells mai sunt și alte trei tenismene din România. Culmea e că toate sunt grupate în prima jumătate a tabloului. Irina Begu, aflată la primul turneu după Australian Open, va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări. Apoi, în turul secund, o așteaptă o confruntare cu Serena Williams, liderul mondial.

CITEȘTE ȘI:  Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea joacă finalele calificărilor la Indian Wells. Alte trei românce le aşteaptă pe tabloul principal

Monica Niculescu, desemnată cap de serie numărul 32, are BYE în primul tur. În turul secund, va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre britanica Heather Watson și kazaha Galina Voskoboeva. În turul trei, ar urma să joace contra favoritei 3, Agnieszka Radwanska.

Alexandra Dulgheru va juca în primul tur tot împotriva unei jucătoare venite din calificări. În turul secund, Alex ar urma să joace contra favoritei 23, americanca Madison Keys.

AICI vedeți întreg tabloul principal al turneului feminin de la Indian Wells.

8 thoughts on “Indian Wells 2016: Simona Halep ar putea juca în sferturi cu Serena Williams!

Leave a Reply

Top