SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Indian Wells. Simona Halep despre meciul cu Serena Williams: ”Am o șansă și voi lupta pentru ea”

Indian Wells. Simona Halep despre meciul cu Serena Williams: ”Am o șansă și voi lupta pentru ea”

indian wells simona halep

indian wells simona halep
Simona Halep

Simona Halep va juca pentru a opta oară în carieră împotriva Serenei Williams. De data aceasta, în sferturile de finală la Indian Wells.

După victoria obținută în optimi contra cehoaicei Barbora Strycova, Simona Halep a vorit și despre – la acea oră – posibilul meci cu Serena Williams. Acesta a devenit certitudine după puțină vreme, așa că declarațiile Simonei sunt cu atât mai importante.

Abia aștept să joc împotriva Serenei. Știu că este cea mai bună jucătoare din lume, așa că nu am nimic de pierdut. Vreau să merg pe teren și să lupt pentru șansa mea – știu că am o șansă. Voi intra pe teren cu încredere, cu gânduri pozitive și hotărâtă să lupt pentru meci”, a declarat Simona Halep după victoria cu Strycova.

De asemenea, românca a vorbit și despre jocul pe care l-a practicat împotriva cehoaicei. ”Am avut un start de meci bun. Am jucat un prim set foarte bun, dar condițiile au fost foarte dificile pentru că am jucat două meciuri pe temperaturi scăzute, iar acum a fost foarte cald. Am făcut totul să duc lucrurile în direcția bună, așa că sunt fericită că am ajuns în sferturile de finală. Mi-am îmbunătățit jocul foarte bine, așa că am vrut să fac cât mai puține greșeli și să țin mingea în teren. M-am mișcat mai bine decât am făcut-o la începutul partidei, așa că mă uit cu încredere spre următorul meci, unde sper că joc mai bine”, a mai spus Simona.

4 thoughts on “Indian Wells. Simona Halep despre meciul cu Serena Williams: ”Am o șansă și voi lupta pentru ea”

Leave a Reply

Top