SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Simona Halep pregătește participarea la Indian Wells cu Andre Agassi și Steffi Graf

Simona Halep pregătește participarea la Indian Wells cu Andre Agassi și Steffi Graf

simona halep andre agassi antrenament

simona halep andre agassi antrenament
Simona Halep la antrenament la Red Rock Country Club

Simona Halep a ajuns de două zile în SUA, în Las Vegas, acolo unde pregătește alături de parteneri celebri participarea la Indian Wells.

Simona Halep se pregătește la Red Rock Country Club sub supravegherea lui Darren Cahill – care antrenează acolo copii când nu o pregătește pe Simona – și avându-i ca parteneri de antrenament pe Andre Agassi și Steffi Graf.

Nu e nici o noutate, pentru că de regulă elevii lui Darren se pregătesc uneori alături de Agassi și Graf, care veneau și în anii trecuți la aceste ședințe de pregătire, numai că atunci o făceau plătiți fiind de echipa Adidas. Acum această echipă nu mai există, dar având în vedere relațiile perfecte dintre Darren Cahill și Andre Agassi, pe care l-a antrenat în ultimii ani ai carierei, cele două legende ale tenisului mondial mai trec din când în când pe la antrenamente. În anii trecuți de această onoare se bucura Sorana Cîrstea, de exemplu.

Pentru cei de la Red Rock Country Club venirea Simonei e o adevărată mană cerească, pentru că își pot delecta clienții cu antrenamentele ei. Pe pagina de Facebook a clubului s-a afișat deja un anunț că cei care doresc să o vadă la antrenament pe Simona, dar și pe Andre Agassi sau Steffi Graf, sunt așteptați în tribune în fiecare zi, de la 10 la 12.00, de până duminică.

5 thoughts on “Simona Halep pregătește participarea la Indian Wells cu Andre Agassi și Steffi Graf

Leave a Reply

Top