SUNTETI AICI
ACASA > Coltul Andreei > Colțul Andreei: Un punct cât un meci

Colțul Andreei: Un punct cât un meci

Stan Wawrinka
Stan Wawrinka
Stan Wawrinka

Mă hotărăsc și eu, ca un fan adevărat de tenis ce mă aflu, să urmăresc meciul lui Stan cu Goffin de aseară
Și cu câteva mici întreruperi reușesc să rezist până la final!
Când….ce se întâmplă???
5-5 în tiebreak-ul setului 3, după multe reveniri și de o parte și de cealaltă, servește Stan, atacă frumos, Davis se apără în disperare, pune un lob care îi vine lui Stan exact în rachetă și cu care ar fi putut face absolut orice, dar el se hotărăște la un smash de lângă fileu, numai că….parcă l-am văzut pe.Roger în finală la Wimbledon!!!! ….o dă afară!!!!!! Cum să dai afara o minge care a fost în rachetă????? Out maaaaare!!!!!! Minge de meci David!!!!
Nici nu mai contează urmatorul punct, meciul a fost câștigat la acel out!!!

Acum, ca să fiu corectă, până la urmă balanța s-a înclinat către cel care a controlat de fapt toată partida. Pentru că Goffin a avut 6-3 si 4-0 în setul 2, pentru ca apoi Stan să revină să facă 7 game-uri iar David doar unul singur, în setul 3 a avut 5-2 și iar a revenit Stan, pentru ca in tiebreak Stan să fie mereu cu un minibreak în față dar nereușind să concretizeze!

Meciul a fost super frumos,păcat că finalul a fost hotărât de o greșeală de începător!!!

Finalul meciului dintre San și David a fost ca și finalul meciului dintre Nadal și Verdasco, 9-9 în tiebreak,servește Verdasco și face dublă!!!! Ce să-i faci?! Așa îi place lui să termine meciurile cu Nadal!!! Cu duble!!! Ca și semifinala de la Melbourne din.2009!!!

In fine…..ce contează e că am reușit până la urmă să văd un meci să zicem cap-coadă,deși am avut și câteva pauze!!!

One thought on “Colțul Andreei: Un punct cât un meci

  1. caracteristica Turneului la fete a fost sa se rateze “Smash Point” de cate ori a fost ocazia , de la locul 1 la … 300 !
    la baieti nu m-am uitat deloc !

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close