SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ȘTIRILE ZILEI, 2 aprilie 2016: Novak Djokovic s-a calificat în a 11-a finală de Masters consecutivă

ȘTIRILE ZILEI, 2 aprilie 2016: Novak Djokovic s-a calificat în a 11-a finală de Masters consecutivă

novak djokovic miami
novak djokovic miami
Novak Djokovic la Miami

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor 24 de ore din tenisul mondial.

1. Novak Djokovic, specialistul Mastersurilor. Liderul clasamentului mondial ATP s-a calificat în finala de la Miami după ce a trecut în două seturi de David Goffin. El va juca în a 11-a finală consecutivă de Masters, interval în care a câștigat 8 și a pierdut două. Dacă va câștiga finala de duminică, contra japonezului Kei Nishikori, Djokovic va deveni singurul deținător al recordului în ceea ce privește numărul titlurilor Masters, cu 28. Acum el se află la egalitate cu Nadal, cu 27.

2. Andy Murray a vorbit la CNN despre obiectivele și prioritățile sale în viitorul apropiat. Eliminat devreme la Miami, Andy nu a avut nici un motiv să fie supărat, din contră. Pentru că el le-a avut pentru prima dată alături la un turneu pe soția și fiica sa de doar o lună și jumătate. ”Principalul meu obiectiv acum este să fiu un soț și un tată bun. Și să petrec cât mai mult timp cu familia”, a spus el spre marea mea bucurie, pentru că îmi plac sportivii care realizează care sunt prioritățile în viață. Andy a mai spus că fetița și soția îl vor însoți de cât de multe ori se poate pentru a nu fi prea obositor pentru ele.

3. Camila Giorgi nu vrea să joace în Fed Cup, dar e forțată. În echipa de Fed Cup a Italiei nu e liniște. Camila Giorgi a anunțat că nu va juca în meciul cu Spania pentru că vrea să joace în calificări la Stuttgart, în aceeași perioadă. A dat și un comunicat și e de așteptat ca un an sau doi să nu mai fie selecționată. Evident, dacă va ajunge în Top 10, probabil că italienilor le va trece rapid supărarea.

CITEȘTE ȘI:  ŞTIRILE ZILEI, 20 septembrie 2011: Irina Begu, eliminată în turul doi la Seul

4. Jeremy Chardy va lucra ca antrenor mental la Academia Mouratoglou. Tenismenul francez Jeremy Chardy și-a luat un al doilea job: e antrenor mental pentru tinerele speranțe ale Academiei Mouratoglou, locul unde și el s-a antrenat ani în șir. Academia își va deschide noul sediu în Nisa, în luna iulie.

5. Nick Kyrgios va intra pentru prima dată în Top 20. Semifinalist pentru prima dată în carieră la un Masters, Kyrgios va intra pentru prima dată în carieră între primii 20 de jucători ai lumii. El a fost eliminat de japonezul Kei Nishikori.

6. Filmul despre viața lui Li Na va apărea în acest an. Viața chinezoaicei Li Na va fi transpusă într-un film biografic, care va fi realizat, evident, de chinezi. Se așteaptă ca lansarea peliculei să aibă loc spre finalul acestui an.

Leave a Reply

Top