SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 7 aprilie 2016: Caroline Wozniacki i-a ”furat” antrenorul Petrei Kvitova

ȘTIRILE ZILEI, 7 aprilie 2016: Caroline Wozniacki i-a ”furat” antrenorul Petrei Kvitova

caroline wozniacki roland garros 2015
caroline wozniacki roland garros 2015
Caroline Wozniacki

Vă invit să vedeți cele mai interesante știri din ultimele 24 de ore. Poate chiar mai mult 🙂 .

1. Eugenie Bouchard s-a retras de la Charleston. Învingătoare în primul tur la Charleston cu Alexandra Dulgheru, canadianca Eugenie Bouchard s-a retras în setul decisiv al meciului din turul secund, din cauza unor crampe abdominale. Oricum, pentru Bouchard turneul de la Charleston a reprezentat un punct de referință, pentru că a lucrat din nu cu fostul ei antrenor, Nick Saviano. Nimeni nu știe dacă se va antrena din nou cu el și în continuare, sau dacă va continua cu Thomas Hogstedt.

2. John Isner a rămas fără antrenor. Justin Gimelstob l-a lăsat baltă pe John Isner. Antrenorul a anunțat că are în față mai multe provocări și că vrea să petreacă mai mult timp alături de fiul său, după recentul divorț prin care a trecut. Așa că nu mai poate să-l antreneze pe John Isner, cu care lucra din 2014. El va continua să comenteze la Tennis Channel și că colaboreze la diverse turnee cu ATP. Că de, fascinația televiziunii e mare.

3. 450 de teste de antidping au fost făcute la Australian Open. Conform unui raport dat publicității, la Australian Open 2016 toți sportivii din proba de simplu au efectuat cel puțin un control antidoping de sânge. În total au fost realizate 450 de teste antidoping, afirmă Daily Mail, care a confirmat datele cu ITF.

4. Bob Hewitt, exclus din Hall of Fame. Pentru prima dată în istorie, conducătorii Hall of Fame au decis să excludă un membru. Este vorba de Bob Hewitt, fost câștigător al unor titlul de dublumixt și dublu masculin la toate cele Grand Slam-uri, care a fost condamnat de un tribunal sud-african la închisoare pentru viol. El a fost inclus în Hall of Fame în 1992, iar în 2012, când a început scandalul, plăcuța cu numele lui a fost retrasă provizoriu din Panteonul Gloriilor. Hewitt a fost acuzat de agresiuni sexuale și violuri comise în anii 80-90, trei dintre victime fiind atunci minori.

5. Tomas Berdych, printre numele de sportivi din Panama Papers. Conform presei din Cehia, numele lui Tomas Berdych apare între cei aproximativ 300 de cehi care și-au mutat banii în Panama. Berdych era oricum rezident în Monte Carlo, așa că impozitele nu le veneau cehilor, dar oricum scandalul e în floare și la ei. El a câștigat în jur de 24 de milioane de dolari din tenis, adică mai are vreo 10.

6. Adrian Panatta va decerna trofeul campionului de la Roland Garros. Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunțat că italianul Adrian Panatta va fi cel care va oficia ceremonia de premiere din acest an de la Roland Garros. Francezii vor să îl omagieze astfel de italian, la împlinirea a 40 de ani de la succesul său pe zgura pariziană. Panatta e singurul jucător care l-a învins la Roland Garros pe Bjorn Borg, și nu o dată, ci de două ori, în 1973 și 1976.

7. Caroline Wozniacki i-a ”furat” antrenorul Petrei Kvitova. Începând din această săptămână, Caroline Wozniacki va fi antrenată de David Kotyza, fostul antrenor al Petrei Kvitova. Acesta lucrează deja cu daneza pe zgură, la Monte Carlo, pentru sezonul ce stă să înceapă.

8. Ana Ivanovic s-a retras din echipa de Fed Cup a Serbiei. După 10 ani, Ana Ivanovic a anunțat Federația Sârbă de Tenis că se retrage din echipa de Fed Cup a Serbiei. Ea a fost deranjată de atacurile din presa sârbă și atunci a făcut acest pas.

Leave a Reply

Top