SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Cupa Davis – Este oficial: Meciul România şi Spania va avea la Cluj, în sală

Cupa Davis – Este oficial: Meciul România şi Spania va avea la Cluj, în sală

tenis cluj fed cup
tenis cluj fed cup
7.000 de oameni au asistat la meciurile de la Cluj

S-a stabilit în mod oficial oraşul gazdă al partidei România – Spania, din turul secund al grupei I a Zonei Euro-Africane a Cupei Davis. Partida va avea loc în perioada 15-17 iulie.

Partida va avea loc în sala Polivalentă din Cluj, aceeaşi în care s-au jucat şi ultimele meciuri de Fed Cup. Alegerea gazdei s-a stabilit după consultări cu componenţii echipei de Cupa Davis. Evident, neavând o arenă unde să se poată juca un asemenea meci, şi cum nici pe zgură nu se poate juca – Nadal va fi prezent la această partidă, şi măcar din punctul de vedere al suprafeţei să-i punem “beţe în roate”. Cel mai probabil se va juca pe o suprafaţă iute, cam în genul celei pe care au jucat şi fetele noastre contra Cehiei, în Fed Cup.


Mai exista varianta disputării partidei în “potcoava” Arenei din Cluj sau a Arenei Naţionale, aşa cum s-a mai întâmplat în alte ţări, dar acest lucru a picat, din nu ştiu de motive. De regulă terenurile de tenis se amenajează în “potcoavă”, adică lângă una dintre peluze, astfel încât doar o singură tribună să fie construită efectiv.

Leave a Reply

Top