SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup Romania – Germania: Ce a declarat Angelique Kerber după tragerea la sorți (corespondență de la Marcu Czentye)

Fed Cup Romania – Germania: Ce a declarat Angelique Kerber după tragerea la sorți (corespondență de la Marcu Czentye)

germania fed cup
germania fed cup
Echipa Germaniei, la conferinta de presa

Conferința de presă a echipei Germaniei, desfășurată la Hotelul Ramada, s-a întins pe durata a cinci minute, în care jurnaliștii români au adresat întrebări campioanei de la Australian Open, Angelique Kerber, și căpitanului nejucător, Barbara Rittner. Iată ce au avut de spus germancele:

AICI o vedeți ce au declarat româncele

Angelique Kerber

Vei începe prima zi. Ai avut niște probleme medicale la Charleston. Cum te simți acum?

Mă simt bine din nou. Am avut două zile de odihnă după care am sosit aici și m-am antrenat foarte bine. Pot să spun că sunt pregătită.

Cum va fi jocul împotriva Irinei Begu, ținând cont că ai înfruntat-o săptămâna trecută?

Da, am jucat împreună și știu cum joacă. Abia aștept să joc cu ea din nou și cred că va fi un meci bun. Știu că trebuie să joc un tenis solid întrucât ea a jucat la rândul ei foarte bine în ultimii ani, inclusiv pe zgură.

Vei începe mâine în fața unei săli pline. Va fi presiune pe umerii tăi?



Cred că presiunea pe care am avut-o în ultimii patru ani mă face să mă simt în regulă acum în legătură cu acest lucru. Abia aștept să joc, știind că va fi „sold-out”, iar mulți români vor veni să își încurajeze echipa. Întotdeauna este frumos să joci în fața atâtor suporteri și ne bucurăm că vom putea să le arătăm abilitățile noastre pe teren.

Nu ai câștigat niciodată împotriva Simonei. Va fi o nouă provocare pentru tine?

Da, va fi din nou o provocare complicată. Simona e o adversară puternică. Abia aștept să joc contra ei și să fac un meci bun.

În acest an ai câștigat cel mai important turneu al carierei, după care ai jucat în Fed Cup. Acum joci în Fed Cup din nou. Sunt acele amintiri proaspete în mintea ta sau au fost uitate?

Am în continuare vii acele amintiri. Nu voi uita niciodată acel moment. Dar trebuie să fiu pregătită pentru următoarea sarcină. Australia îmi va rămâne mereu în minte și inimă, însă acum sunt aici în România. Pentru mine este o onoare să fiu alături de echipă.

AICI vedeți rezultatul tragerii la sorți.

Barbara Rittner

Sunteți mulțumită de tragerea la sorți, având în vedere că Angelique joacă primul meci sau nu contează acest lucru?

Nu contează. M-am întâlnit cu astfel de partide în ultimii 12 ani și pot să spun că nu are importanță.

Există vreo posibilitate să schimbați echipa de dublu?

Întotdeauna este această posibilitate. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla în ziua a doua. Câteodată, trebuie să faci schimbări.

Leave a Reply

Top