SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Fed Cup România – Germania: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru la dineul oficial

Fed Cup România – Germania: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru la dineul oficial

echipa fed cup romania halep begu

În mod tradițional, în Fed Cup seara de joi este dedicată unui eveniment cu totul special pentru cele două echipe: dineul oficial.

echipa fed cup romania halep begu
Componentele echipei de Fed Cup a Romaniei, la dineul oficial de dinaintea meciului cu Germania

Sunt două-trei ore în care jucătoarele celor două echipe stau și petrec împreună. De asemenea, se fac și cadouri, iar atmosfera este una foarte plăcută.

Mai sus le vedeți pe fetele noastre la dineu, pe covorul roșu, îmbrăcate în roșu. Știu că le recunoașteți, dar vă voi spune încă o dată că echipa e formată din Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Dulgheru. Căpitanul nejucător e Alina Tecșor.

Vineri e programată tragerea la sorți a meciurilor.

Mai jos vedeți o fotografie și cu nemțoaicele, care ca de obicei, sunt foarte degajate. Dar tot fetele noastre au câștigat parcă duelul frumuseții.


echipe romania germania fed cup dineu oficial
Echipele Romaniei si Germaniei la dineul oficial
germania fed cup dineu oficial
Echipa Germaniei la dineul oficial de la Cluj

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close