SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Germania: Simona Halep a fost învinsă, Monica Niculescu luptă pentru a egala

Fed Cup România – Germania: Simona Halep a fost învinsă, Monica Niculescu luptă pentru a egala

simona halep fed cup romania

simona halep fed cup romania
Simona Halep

În cel de-al treilea meci al partidei de Fed Cup dintre România şi Germania, Simona Halep a fost învinsă de Angelique Kerber şi adversarele conduc cu scorul de 2-1.

Simona Halep a fost învinsă ce Angelique Kerber clar, cu 6-2, 6-2, astfel că scorul întâlnirii dintre România şi Germania de la Cluj-Napoca a devenit 2-1 pentru jucătoarele oaspete. Este foarte adevărat că Simona, accidentată ieri la glezna stângă în urma acelei căzături din meciul cu Petkovic, s-a mişcat cu dificultate şi nu a putut ţine pasul cu rivala ei. Aceasta a fost prima victorie a lui Kerber în faţa jucătoarei române din patru meciuri.

Tatăl Simonei, Stere Halep, a declarat că fiica lui nu a fost recuperată după accidentarea de ieri: “N-a fost recuperată sută la sută. Asta a fost foarte important, e greu dacă nu eşti refăcut sută la sută. Scopul nemţoaicelor a fost să o obosească pe Simona şi să nu aibă timp să se refacă. Acum depinde şi de accidentare. Acum a putut să intre, dar e greu să joci în situaţia asta“, a declarat Stere Halep la Dolce Sport.

În cel de-al patrulea meci de simplu al întâlnirii, căpitanul nejucător Alina Tecşor a decissă o titularizeze pe Monica Niculescu, cea care acum joacă împotriva Andreei Petkovic.

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros 2015: Marius Copil este în finala calificărilor!

3 thoughts on “Fed Cup România – Germania: Simona Halep a fost învinsă, Monica Niculescu luptă pentru a egala

Leave a Reply

Top