SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup Romania – Germania: Simona Halep deschide programul la Cluj, de la ora 13.00. Programul zilei de duminică

Fed Cup Romania – Germania: Simona Halep deschide programul la Cluj, de la ora 13.00. Programul zilei de duminică

simona halep fed cup romania
simona halep fed cup romania
Simona Halep

La Cluj, azi este ziua decisivă, așa că emoțiile vor fi maxime și pentru jucătoare și pentru spectatori. Cele trei meciuri programate azi în sala Polivalentă vor decide echipa care anul viitor va evolua în Grupa Mondială 1 a Fed Cup. Meciurile sunt în direct la DolceSport.

Programul zilei va fi deschis de liderii celor două echipe, Simona Halep (6 WTA) și Angelique Kerber (3 WTA). Ambele și-au câștigat ieri meciurile, ambele au fost în echipa Adidas, ambele au fost antrenate anul trecut de Darren Cahill – care acum a rămas doar al Simonei. Cu avantajul celor trei victorii directe în meciurile cu Kerber și cu o rachetă mânuită de forța bătăilor inimii celor 7.000 de fani din Cluj, Simona pornește ca favorită, după părerea mea. Totul e să se fi refăcut după căzătura de ieri – spunea după meciul cu Petkovic că simte niște dureri în talpă (dureri care se accentuează când piciorul se răcește).

Al doilea meci al zilei este, teoretic, cel dintre Irina Begu și Andrea Petkovic. Dacă va rămâne această distribuție – Alina Tecșor sau Barbara Rittner, căpitanii nejucători ai celor două echipe pot face modificări în funcție de cum vor să abordeze meciul de dublu – atunci eu o văd favorită pe Irina. Care s-a acomodat acum cu terenul, care vrea să își ia revanșa după o zi mai slabă ieri (rămân la părerea că trebuia să joace Monica nu pentru că ar fi mai în formă, dar pentru că Angelique Kerber o învinsese și săptămâna trecută pe zgură pe Irina și, măcar teoretic, pleca în meci cu un avantaj moral, lucru foarte important în tenis). Dar, evident, e mai ușor să vorbești de pe margine, așa că nu o luați ca o critică ci doar ca pe o confesiune.

Meciul decisiv va fi, după părerea mea, cel de dublu, în care pentru noi 99% va juca perechea Irina Begu/ Monica Niculescu, partidă care va încheia programul celor cinci meciuri.


One thought on “Fed Cup Romania – Germania: Simona Halep deschide programul la Cluj, de la ora 13.00. Programul zilei de duminică

Leave a Reply

Top