SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup: România a retrogradat în Grupa Mondială II

Fed Cup: România a retrogradat în Grupa Mondială II

fed cup monica niculescu
Monica Niculescu

România nu a rezistat decât un an în Grupa Mondială I. Din păcate, fetele noastre au fost învinse la Cluj de Germania, retrogradând în Grupa Mondială II.

După înfrângerea Simonei halep în meciul cu Angelique Kerber, Germania mai avea nevoie de o victorie pentru a se menţine în Grupa Mondială II. Din păcate, Andrea Petkovic a învins-o pe Monica Niculescu – titularizată în locul Irinei Begu – şi astfel visul frumos s-a încheiat pentru fetele noastre. Monica a avut un început de vis, câştigând primul set cu 6-0, însă apoi nemţoaica şi-a revenit. Chiar şi aşa, Niculescu a avut două mingi de meci în setul 2, pe propriul serviciu, însă adversara ei a revenit incredibil şi le-a câştigat. Scor final: Andrea Petkovic – Monica Niculescu 0-6, 7-6, 6-3 şi Germania conduce deja cu scorul general de 3-1.România a retrogradat după un an în Grupa Mondială II, cea ce înseamnă, totuşi, că fetele noastre sunt între primele 16 ale lumii. Anul viitor se va ataca din nou revenirea în prima divizie, aşa că povestea poate reîncepe.

CITEȘTE ȘI:  US Open: Simona Halep - Sharapova în primul tur!!! Jucătoarele noastre și-au aflat adversarele din primul tur

2 thoughts on “Fed Cup: România a retrogradat în Grupa Mondială II

Leave a Reply

Top