SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO – INEDIT: Vi-l mai amintiți pe Ilie Năstase cu barbă? Iată-l într-o poză din 1981!

FOTO – INEDIT: Vi-l mai amintiți pe Ilie Năstase cu barbă? Iată-l într-o poză din 1981!

ilie nastase jimmy connors 1981

ilie nastase jimmy connors 1981
Ilie Nastase purta barba in 1981, asa ca Jimmy Connors nu l-a iertat 🙂

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai valoroși jucători din istoria tenisului, dar și unul dintre cei mai haioși, originali și iubiți de public tenismeni.

Desemnat primul lider al primului clasament ATP, Ilie Năstase a fost unul dintre ”motoarele” acestei industrii care este acum tenisul profesionist. Pentru că ceea ce făcea el pe teren sau în afara lui, cu racheta sau fără rachetă, a atras un număr foarte mare de fani, care au prins, ușor-ușor gustul acestui sport minunat.

Mai sus îl puteți vedea pe Ilie Năstase într-o fotografie de arhivă, din 1981, alături de prietenul lui Jimmy Connors. Imaginea a fost realizată la Cincinnati, acolo unde, în acel an, românul a fost eliminat în turul secund de francezul Christophe Roger-Vasellin.


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close