SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep a început duminica în sala de forță

FOTO: Simona Halep a început duminica în sala de forță

simona halep sala forta andrei cristofor

simona halep sala forta andrei cristofor
Simona Halep la sala de fortă

Simona Halep nu are pauză nici duminica. Ea a început ziua în sala de forță.

Înaintea plecării spre Cluj, unde va conduce echipa României în meciul de Fed Cup cu Germania, Simona Halep a trecut, duminică dimineața, prin sala de forță.

Apoi, a împărtășit cu fanii experiența, postând o fotografie pe Instagram. Nu pot decât să mă bucur că jucătoarele noastre au înțeles importanța legăturii cu fanii, însă am o problemă: poza e făcută de Andrei Cristofor – se vede în spate, în oglindă –  cel care, în mod normal, trebuie să conducă ședința de antrenament la sală, nu să facă poze. Pentru că a face o poză înseamnă să ai timp să pui mâna pe telefon, să fi văzut în oglindă, să discuți apoi pe margine subiectului… În fine, într-un cuvând înseamnă să ieși din starea de concentrare pentru câteva minute.

Sigur, o să spuneți că sunt cârcotaș, dar uneori detaliile fac diferența în sportul de înaltă performanță.2 thoughts on “FOTO: Simona Halep a început duminica în sala de forță

  1. poate ca nu am inteles gluma prea bine si vreau sa folosesc si eu un ton mai glumet ! daca in poza ar fi aparut o sportiva pe care sa o cheme Sorana, care ar fi fost comentariul ? prea multa lume mi se pare a avea alergie la halepeno, de parca ar fi furat locul / norocul altora care nici macar nu au trecut pe acolo ! succes total fetelor la Cluj !

Leave a Reply

Top