SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Maria Sharapova va afla abia în iunie cât va fi suspendată pentru dopaj

Maria Sharapova va afla abia în iunie cât va fi suspendată pentru dopaj

maria sharapova conferinta de presa

maria sharapova conferinta de presa
Maria Sharapova la conferinta de presa in care a anuntat ca a fost depistata dopata

Suspendată provizoriu din 12 martie pentru că a fost depistată pozitiv la un cotnrol antidoping, Maria Sharapova va afla abia în iunie pe ce perioadă va fi suspendată din activitate.

Conform președintelui Federației Ruse de Tenis, Shamil Tarpishchev, cazul va fi judecat de cei abilitați abia în luna iunie, atunci când se va lua și o decizie. El a precizat, însă, că aceasta e o informație neoficială, data putând fi modificată.

Cert e că nu prea are importanță dacă Sharapova va fi judecată în martie, în iunie sau în august, pentru că oricum ea nu are cum să primească mai puțin de doi ani de suspendare. Maximum la meldonium este de patru ani, dar se pare că va fi trecută la folosire în necunoștință de cauză a pastilelor, adică va primi doar vreo doi ani de suspendare. Oricum, acești doi ani, dacă va fi vorba de atât, vor fi contabilizați din momentul picării controlului.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close