SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Patricia Țig e în turul 2 al calificărilor la Charleston. Ana Bogdan și Alexandra Cadanțu au fost eliminate la Katowice

Patricia Țig e în turul 2 al calificărilor la Charleston. Ana Bogdan și Alexandra Cadanțu au fost eliminate la Katowice

patricia tig
patricia tig
Patricia Tig

Patricia Țig a debutat cu dreptul în calificările de la Charleston. Din păcate, la celălalt turneu WTA al săptămânii viitoare, Ana Bogdan și Alexandra Cadanțu au fost eliminate în primul tur al calificărilor.

Patricia Țig, cap de serie numărul 10 în calificările turneului WTA de la Charleston (753.000 de dolari), a învins-o cu scorul de 6-3, 6-3 pe Laura Robson. În turul secund, ea va juca împotriva învingătoarei meciului dintre chinezoaica Xinyun Han, cap de serie 6, și olandeza Lesley Kerkhove.

La Katowice, unde se desfășoară un turneu cu premii în valoare de 250.000 de dolari, Ana Bogdan și Alexandra Cadanțu au fost învinse în primul tur al calificărilor. Ana Bogdan, cap de serie numărul 5, a fost învinsă cu scorul de 6-4, 7-6 de cehoaica Barbora Stefkova.

Alexandra Cadanțu a fost învinsă cu scorul de 6-0, 7-6 de Marina Erakovic, din Noua Zeelandă.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close