SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Rafael Nadal va veni sigur la Cluj pentru a juca împotriva României în Cupa Davis

Rafael Nadal va veni sigur la Cluj pentru a juca împotriva României în Cupa Davis

rafael nadal abu dhabi meci
rafael nadal abu dhabi meci
Rafael Nadal

Fanii tenisului din România au toate motivele să fie fericiți: la vară, la Cluj, va sosi cu siguranță Rafael Nadal.

Știu că până acum se tot spunea că Rafa va veni la Cluj să joace în echipa Spaniei contra României, pentru că nu și-a făcut baremul pentru Jocurile Olimpice, dar acum acest lucru e sigur. Pentru că lui Nadal i s-a propus, și el a acceptat, să fie portdrapelul Spaniei la Jocurile Olimpice de la Rio. Așa că acum, fiind investit cu o asemenea onoare, nu se mai poate răzgândi cu privire la participarea olimpică, deci e obligat fie că vrea, fie că nu prea vrea, să vină la Cluj.

Rafael Nadal a mărturisit mereu că visul său e să fie portdrapelul Spaniei la Jocurile Olimpice. Acum patru ani a fost foarte aproape de împlinirea acestui vis, era propus portdrapel, dar s-a accidentat la genunchi la Wimbledon și nu a mai jucat tot anul, deci a ratat și participarea la Jocurile Olimpice.

Acum, el pare că se simte foarte bine și nu mai are nici un motiv să rateze participarea la Jocurile Olimpice. Singurul inconvenient este lipsa acelei selecții la Cupa Davis, care va fi remediată la meciul cu România, de la Cluj, spre marea bucurie a fanilor români, care îl vor putea vedea la lucru pe unul dintre cei mai valoroși jucători ai ultimilor 10 zile. Parida România – Spania va avea loc în perioada 15-17 iulie.

CITEȘTE ȘI:  ȘTIRI DIN TENIS, 3 noiembrie 2017: Rafael Nadal s-a retras de la Paris

Pentru că am văzut că au apărut mulți ”cunoscători”, care stiindu-le pe toate s-au si apucat să spună că nu va veni Rafa aici pentru că va primi wild-card la JO, trebuie spus că invitatiile pentru Jocurile Olimpice se acordă – dacă se acordă – jucătorilor care nu au clasament, dar au numărul de meciuri obligatorii disputate in Cupa Davis sau Fed Cup. Niciodată invers. Ori el mai are nevoie de un meci in care sa fie in lot.


6 thoughts on “Rafael Nadal va veni sigur la Cluj pentru a juca împotriva României în Cupa Davis

Leave a Reply

Top