SUNTETI AICI
ACASA > BRD Nastase Tiriac Trophy > TERENUL FANILOR, la serviciu Andreea: O zi în plus

TERENUL FANILOR, la serviciu Andreea: O zi în plus

brd nastase tiriac trophy ploaie
brd nastase tiriac trophy ploaie
Ploaia a stricat finalul turneului bucurestean

În Terenul Fanilor scrie Andreea, care ne împărtășește gândurile ei legate de ziua de duminică de la BRD Năstase Țiriac Trophy o zi în care ploaia a dorit să prelungească finalul anunțat al acestui turneu.

Cred că Dumnezeu a vrut să mai stăm puțin! Nici Lui nu îi vine să ne despartă de turneul bucureștean! Și atunci a trimis ploaia peste noi! Și peste arene! Ploaia și-a făcut datoria: ne-a mai întârziat o zi! Spun specialiștii că și luni o să plouă neîntrerupt! Cât mai poate să ne întârzie?

Duminică, atunci când am ieșit pe poarta arenei, după primul set al băieților, mi-am întors capul și într-o mică fracțiune de secundă m-am gândit că este ultima dată când plec de aici! Nu mă gândeam că se va amâna pentru luni! Am tot sperat să se oprească ploaia și să se joace duminică totuși, deși eu nu mai aveam cum să mă întorc! Dar pentru băieți, pentru Verdasco și Pouille speram să se joace duminică. Și uite că Dumnezeu a avut alte gânduri cu mine: a ținut ploaia deasupra noastră și încă nu are de gând să se oprească!
Poate luni! Și dacă da, atunci înseamnă că ziua de luni va fi ultima zi a aventurii mele de 14 ani neîntrerupți la turneul bucureștean! Sau poate nu! Eu tot mai sper! Tot mai sper să se găsească o soluție! O soluție permanentă, nu doar de o zi ca această ploaie rece și măruntă care ne-a mai dat o zi în plus!

CITEȘTE ȘI:  TERENUL FANILOR, la serviciu Andreea: Cifrele, statisticile și recordurile Australian Open

Da, Dumnezeu a vrut să mai stăm o zi măcar!

Leave a Reply

Top