SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > WTA Rabat: Înfrângeri pe linie pentru jucătoarele din România

WTA Rabat: Înfrângeri pe linie pentru jucătoarele din România

shenzhen irina begu
shenzhen irina begu
Irina Begu

Turneul de la Rabat nu le-a priit jucătoarelor din România. Toate au fost eliminate la simplu şi la dublu în primul tur. În cursă a mai rămas doar Raluca Olaru, direct calificată în sferturile de finală ale probei de dublu.

La simplu, după ce ieri Alexandra Dulgheru a fost eliminată în primul tur, azi a venit rândul Irinei Begu şi Andreei Mitu să părăsească întrecerea. Irina Begu, cap de serie numărul 4, a fost învinsă cu 6-3, 6-4 de olandeza Richel Hogenkamp, locul 139 WTA intrată pe tablou din postura de lucky loser.

Andreea Mitu a fost învinsă cu 6-2, 6-3 de neo-zeelandeza Marina Erakovici, jucătoare venită din calificări şi poziţia 186 în ierarhia mondială.

La dublu, Andreea Mitu şi poloneza Katarzyna Piter au fost învinse în primul tur, cu scorul de 7-6, 6-1, de cuplul Michaela Honcova/ Anastasja Sevastova.

Şi Alexandra Dulgheru a fost eliminată în primul tur la dublu. Dulgheru şi franţuzoaica Pauline Parmentier au fost învinse de cuplul Laura Pigossi/ Sara Sorribes Tormo care s-au impus cu scorul de 6-3, 6-1.

CITEȘTE ȘI:  Begu și Mitu, la cele mai bune clasări din carieră. Halep ramâne pe 3, Tecău revine în primii 7 după 2 ani. Vezi restul

4 thoughts on “WTA Rabat: Înfrângeri pe linie pentru jucătoarele din România

Leave a Reply

Top