SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > WTA Stuttgart: Campioanele de dublu au primit biciclete, campioana de la simplu o mașină (FOTO)

WTA Stuttgart: Campioanele de dublu au primit biciclete, campioana de la simplu o mașină (FOTO)

stuttgart bicicleta dublu
stuttgart bicicleta dublu
Campioanele de dublu de la Stuttgart au primit cate o bicicleta Porche

Turneul de la Stuttgart e unul dintre cele mai așteptate turnee din an. Pentru că premiul e unul special și la simplu, dar și la dublu.

Toată lumea știe că învingătoarea probei de simplu de la Stuttgart primește, pe lângă cecul obligatoriu și un automobil Posche decapotabil în valoare de aproape 70.000 de euro. Dar iată că și la dublu se primește un mijloc de locomoție, tot Porsche. Dar cu două roți.

Campioanele de la dublu din acest an, Caroline Garcia și Kristina Mladenovic, au plecat acasă cu câte o bicicletă Porsche BMX, care din câte am văzut costă câteva mii de dolari. Caroline chiar a declarat că se bucură mai mult de bicicletă decât s-ar fi bucurat de câștigarea mașinii, pentru că nu are carnet. Evident, fițe de vedetă, cum se spune…

În finala de dublu, franțuzoaicele au învins cu scorul de 2-6, 6-1, 10-6 perechea Martina Hingis/ Sania Mirza.

La simplu, victoria a revenit nemțoaicei Angelique Kerber, care a câștigat al doilea Porsche consecutiv – că tot e imaginea brandului… Ea a învins-o în finală cu scorul de 6-4, 6-0 pe compatrioata ei, Laura Siegemund, cea care în optimi a învins-o pe Simona Halep.

stuttgart porsche kerber
Angelique Kerber a castigat o limuzina Porsche


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close