SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > ȘTIRILE ZILEI, 17 mai 2016: Li Na e însărcinată. Ea așteaptă al doilea copil

ȘTIRILE ZILEI, 17 mai 2016: Li Na e însărcinată. Ea așteaptă al doilea copil

li na mama
li na mama
Li Na a devenit si imaginea unei ape pentru copii

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor zile din tenisul mondial.

1. Chinezoaica Li Na este din nou însărcinată. Cea  mai frumoasă veste vine din China, de unde s-a aflat că Li Na, cea mai reprezentativă jucătoare asiatică din tenisul mondial, a anunțat că este din nou gravidă. Ea și soțul ei mai au o fetiță, Alisa, care va împlini luna viitoare un an.

2. Tomas Berdych s-a despărțit de antrenor. Cehul Tomas Berdych a decis să renunțe la colaborarea cu antrenorul Daniel Vallverdu, după ce a pierdut cu 6-0, 6-0 în fața lui David Goffin, la Roma.

3. Petra Kvitova s-a despărțit de logodnic. Cehoaica Petra Kvitova, care a ieșit în această săptămână din Top 10, ajungând pe locul 12, a anunțat că s-a despărțit de logodnicul ei, hocheistul Radel Meidel. Cei doi erau logodiți de cinci luni.

4. Din 2017, la Antalya avem turneu ATP pe iarbă! Un nou turneu își face apariția în calendarul ATP începând de anul viitor. La Antalya se va disputa un turneu pe iarbă, în perioada 25 iunie – 1 iulie 2017. Meciurile vor avea loc pe 7 terenuri cu iarbă, construite sub directa supraveghere a unor specialiști de la Wimbledon. Premiile totale vor fi de 481.615 dolari, iar turneul va face parte din seria ATP 250.5. Flavia Pennetta a revenit în Top 10 fără să joace deloc anul acesta. Din paradoxurile clasamentului WTA: italianca Flavia Pennetta, care nu s-a atins anul acesta de rachetă, fiind retrasă din activitate, dar nu și din clasament, a urcat trei poziții ieri, ajungând pe locul 10 în lume! Până nu va face o hârtie oficială către WTA pentru a fi ștearsă din ierarhie, ea va continua să apară acolo până prin toamnă, atunci când se va împlini un an de la ultima partidă oficială.

loading…


Leave a Reply

Top