SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 18 mai 2016: Caroline Wozniacki nu va juca la Roland Garros

ȘTIRILE ZILEI, 18 mai 2016: Caroline Wozniacki nu va juca la Roland Garros

caroline wozniacki roland garros 2015
caroline wozniacki roland garros 2015
Caroline Wozniacki

Iată cele mai importante știri din ultimele 24 de ore din tenisul mondial.

1. Caroline Wozniacki nu va juca la Roland Garros. Daneza este accidentată în continuare la glezna dreaptă și nu va putea juca la Roland Garros. Ea a ratat tot sezonul de zgură, jucând ultimul meci la Miami, în luna martie.

2. Kimiko Date Krumm lipsește de la primul Grand Slam din 2008 încoace. Japoneza Kimiko Date Krumm, o adevărată senzație a tenisului la cei 45 de ani ai săi, nu participă la un turneu de Grand Slam pentru prima dată din 2008. Ea este accidentată la genunchi. De la revenirea în activitate, ea nu lipsise la nici un turneu de Grand Slam.

3. Kyle Edmund, Dan Evans și James Ward au primit wild-card la Queen’s. Britanii știu să-și arate recunoștința. Ei le-au acordat câte un wild-card la Queens celor trei eroi care au făcut posibilă, pe lângă Andy Murray, cucerirea Cupei Davis.

4. Maria Sharapova ar fi trebuit să fie audiată azi pentru stabilirea suspendării. Rusoaica Maria Sharapova ar fi trebuit ca azi să se prezinte în fața comisiei Antidopong pentru a-și susține cauza în privința consumului de meldonium. Și dacă a ajuns, și dacă nu – nu am văzut nici o poză că ar fi pe acolo – ea își va afla perioada de suspendare în luna iunie. Maximum de pedeapsă e de 4 ani, dar specialiștii spun că se va alege cu 6 luni. Adică prin toamnă ar putea juca la câteva turnee de final de sezon. Acum am aflat că audierea a avut loc, dar într-o locație secretă.

loading…


Leave a Reply

Top