SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > ȘTIRILE ZILEI, 28 mai 2016: Maria Sharapova are un nou iubit

ȘTIRILE ZILEI, 28 mai 2016: Maria Sharapova are un nou iubit

sharapova nou iubit spaniol
sharapova nou iubit spaniol
Maria Sharapova si iubitul ei au aparut si in presa spaniola

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor 24 de ore din tenisul mondial.

1. Maria Sharapova are un nou iubit. Rusoaica Maria Sharapova nu mai joacă tenis din cauza cunoscutei probelem cu meldoniumul, dar se pare că și-a găsit fericirea pe partea sentimentală. Ea a fost văzută în compania fotomodelului spaniol Andres Velencoso în Paris. Cei doi au luat masa împreună și au părut foarte fericiți împreună. Ambii sunt liberi acum, după ce Sharapova s-a despărțit anul trecut de Grigor Dimitrov, iar Velencoso de actrița spaniolă Ursula Corbero.

2. Toni Nadal nu știe când va reveni Rafael Nadal. Unchiul și antrenorul lui Rafael Nadal, Toni, a vorbit despre accidentarea lui Rafa. ”A venit în cel mai prost moment. Acum trebuie să așteptăm să se vindece complet pentru a putea reveni pe teren”, a declarat Toni Nadal. Primul turneu al lui Rafael Nadal, care a suferit o accidentare la încheietura mâinii stângi și s-a retras de la Roland Garros, este cel de la Queen’s, care începe pe 13 iunie.

3. Steffi Graf o laudă pe Serena Williams. Fostul lider mondial Steffi Graf a avut numai cuvinte de lauda la adresa Serenei Williams. ”Serena e fenomenală, probabil că va marca tenisul în mai multe planuri: modă, afaceri, dar în special prin jocul ei. Prezența ei pe teren și puterea ei reprezintă ceva unic pentru circuitul profesionist”, a spus Steffi Graf.4. John McEnroe îl va antrena pe Milos Raonic. Americanul John McEnroe a anunțat la Eurosport că în sezonul de iarbă îl va antrena pe Milos Raonic. Colaborarea dintre cei doi se va încheia după turneul de la Wimbledon, atunci când canadianul va reveni alături de Carlos Moya și Riccardo Piatti, antrenorii lui obișnuiți. McEnroe era unul dintre puținii foști lideri mondiali care nu încercaseră postura de antrenor.

5. Experții spun de ce e aproape imposibil de pus hawk-eye pe zgură. Toată lumea se întreabă în perioada turneelor de zgură de ce nu e folosit sistemul hawk-eye la meciurile disputate pe această suprafață. Un expert a răspuns la această întrebare. Peter Irwin, director în cadrul companiei care se ocupă cu acest sistem, a explicat: ”Sistemul nostru nu măsoară doar terenul, ci și suprafața de joc. Ori, la terenurile cu zgură, pe suprafața terenului apar modificări, ceea ce înseamnă că ar trebui să recalibrăm aparatele și în timpul partidei. La celelalte suprafețe nu se întâmplă așa ceva, și de aceea este mult mai ușor de manevrat apartura, pentru că o calibrăm la începutul turneului și apoi funcționează fără greșeală până la final”, a spus el în New York Times.

6. Caroline Wozniacki e portdrapelul Danemarcei la Jocurile Olimpice, dar nu știe dacă joacă. Daneza Caroline Wozniacki a fost desemnată să poarte drapelul delegației țării sale la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, dar ea nu e calificată la această competiție. Ea a ratat prezența în echipa de Fed Cup a Danemarcei din meciul cu Belarus, din 16 aprilie, și astfel nu și-a făcut numărul de meciuri necesare pentru a juca la Rio. Acum, federația daneză așteaptă o derogare din partea ITF.

loading…


Leave a Reply

Top