SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ATP Madrid: Horia Tecău și Florin Mergea vor juca în finala românească de dublu de la ora 16.30

ATP Madrid: Horia Tecău și Florin Mergea vor juca în finala românească de dublu de la ora 16.30

echipa romania tecau florin madrid
echipa romania tecau florin madrid
Horia Tecau si Florin mergea la unul dintre antrenamentele comune facute la Madrid. Ii vedeti si pe Andrei Pavel, Dragos Lucan si Daiana Mergea, membri activi ai echipei

După senzaționalul succes de ieri, din finala feminină, obținut de Simona Halep, azi e rândul altor români să facă istorie. La dublu.

De la ora 16.30, Florin Mergea și Horia  Tecău se vor confrunta într-o a doua finală de mare importanță după cea de la Turneul Campionilor. Perechile Florin Mergea/ Rohan Bopanna și Horia Tecău/ Jean Julien Rojer se cunosc deja foarte bine. Nu doar din circuit, ci și din afara lui, de câteva ori la Madrid antrenându-se împreună.

Mai mult, Horia și Florin, după ce au cucerit împreună titlul la București, s-au antrenat mult împreună, separat de programul cu partenerii lor. Totul s-a făcut sub supravegherea echipei carei îi va însoți la Rio de Janeiro, adică Andrei Pavel, reparatorul Dragoș Lucan și, desigur, Daiana, cea care se află, practic, la baza acestui cuplu, căci fără ea acum probabil că Florin era doar un foarte bun antrenor, nu era unul dintre oamenii de care se legau speranțele noastre la aurul olimpic.Așadar, după-amiază nu ne rămâne decât să ne bucurăm de tenis și să felicităm, deopotrivă, și campionii și finaliștii, pentru că sunt ai noștri și pentru că este, de fapt, o mare sărbătoare a tenisului românesc.

Ca să nu uit, de la ora 19.30 vom avea și finala masculină de simplu: Novak Djokovic – Andy Murray. Meciul acesta va fi în direct pe DigiSport. În program nu șcrie nimic de finala de dublu. Dacă nu o vor transmite pentru a da cine știe ce meci de fotbal, aceasta va fi ultima oară când veți mai vedea scris cuvântul DigiSport pe acest site.

Leave a Reply

Top