SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Avem 5 românce în Top 100: Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea. Patricia Țig e pe 101 în lume

Avem 5 românce în Top 100: Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea. Patricia Țig e pe 101 în lume

bucurie simona halep
bucurie simona halep
Simona Halep a urcat pe locul 5 în lume

Clasamentul mondial WTA publicat luni arată foarte bine pentru jucătoarele noastre. Avem din nou 5 fete în Top 100, Patricia Țig având un ghinion teribil și fiind nevoită să ocupe locul 101 în lume.

Simona Halep a urcat două locuri după victoria de la Madrid. Ea ocupă acum poziția a cincea în clasamentul mondial. E urmată de Monica Niculescu, care a coborât trei locuri și e acum pe 34, de Irina Begu, care în ciuda sfertului de finală jucat la Madrid, a coborât o poziție și e pe 35 (ea și anul trecut a jucat în sferturi în Spania) și de Alexandra Dulgheru, care a coborât două locuri și e acum pe 98 în lume. Pe locul 99 o găsim pe revelația acestui sezon, Sorana Cîrstea, care și-a revenit după anii mai grei și a reușit să revină în Top 100 WTA după aproape un an. Ea a urcat, grație sfertului de finală jucat la Madrid, 28 de poziții și ocupă locul 99 în lume.Patricia Țig a fost depășită pe ultima sută de metri, dacă se poate spune așa, și e nevoită să se situeze chiar în ”buza” primelor 100 de jucătoare. E pe 101 în lume, în creștere 33 de poziții. Acesta este cel mai bun loc ocupat de eleva antrenorului Răzvan Sabău, iar intrarea în Top 100 e doar o chestiune de turneu sau două.

În Top 200 le mai avem pe Andreea Mitu, care a coborât 6 locuri și e acum pe 116, și pe Ana Bogdan, care ocupă poziția a 163-a, la fel ca și săptămâna trecută.

Cristina Dinu a coborât un loc și e acum pe 219. E urmată de Mihaela Buzărnescu, care a coborât patru poziții și e acum pe 240, și de Alexandra Cadanțu, care a urcat trei poziții și e acum pe 243 în lume.

Gabriela Ruse își continuă ascensiunea. Acum a urcat 37 de locuri și a ajuns pe poziția 331 în clasamentul mondial. În Top 400 o mai găsim și pe Irina Bara, care ocupă locul 337, în urcare două poziții.

Leave a Reply

Top