SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Cursuri gratuite de tenis pentru copii, la București. Iată detalii!

Cursuri gratuite de tenis pentru copii, la București. Iată detalii!

copii-halep-complex-ion-tiriac
copii-halep-complex-ion-tiriac
Complexul Sportiv Ion Tiriac este destinat in special copiilor

Dacă locuiți în București și aveți copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 9 ani pe care vreți să-i inițiați în tenis, o puteți face acum gratuit!

Fundația Olimpică Română (FOR) – care nu are legătură decât prin apropierea de nume cu Comitetul Olimpic si Sportiv Român (COSR) – oferă cursuri gratuite de initiere în tenis în cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac copiilor cu vârsta între 5 și 9 ani. Acestea sunt oferite cu sprijinul Dedeman – e printre puținele dăți în care pomenesc cu mare plăcere numele unui sponsor. Fundația Olimpică Română a fost înființată de Ion Țiriac și o are ca președinte pe Andreea Răducan, care nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare. Asta ca să înțelegeți că este una dintre cele mai serioase fundații care se ocupă de sport și de atragerea copiilor către sport.

Sunt mai multe date în care vă puteți înscrie copilul la Complexul Sportiv Ion Țiriac (fosta bază Granitul pentru cei care știu Bucureștiul de acum 20 de ani). Primul interval este sâmbătă și duminică, 21 și 22 mai, iar cursurile sunt destinate tuturor copiilor din București, inferent de sector.

AICI, chiar pe site-ul complexului, vedeți exact toate intervalele (sunt cinci intervale) și cu cine trebuie să luați legătura.

Scopul selectiei este de a incuraja practicarea sportului alb in randul copiilor si de a-i identifica pe acei tineri care au potentialul nativ de a face performanță. Pentru mai multe detalii puteți sa il contactati pe antrenorul Lucian Nistor, la numerele de telefon: 0722 390 524; 0731 422 542

Copiii inscrisi in urma selectiilor vor beneficia de 8 sedinte in decursul unei luni, cate 2 sedinte/saptamana. Cei inscrisi vor beneficia de lectii de grup cu instructori profesionisti, conditii excelente de joc pe terenurile din cadrul bazei sportive, precum si echipament specializat constand in rachete si mingi.

Terenurile sunt superbe, dacă vi se par cunoscute ca locație, vă reamintesc că anul trecut au fost inaugurate chiar de Simona Halep. AICI puteți revedea imagini cu Simona și copiii, de atunci, din septembrie 2015.Cred că este un început bun pentru copii, care astfel își pot da seama dacă se simt sau nu atrași de acest sport minunat.

Vedeți mai jos și anunțul postat pe Fundația Olimpică Română pe pagina de Facebook.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close