SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Road to Singapore: Simona Halep a urcat pe locul 6!

Road to Singapore: Simona Halep a urcat pe locul 6!

madrid bucurie simona halep
madrid bucurie simona halep
Simona Halep a primit 1.000 de puncte pentru victoria de la Madrid

Simona Halep a obținut la Madrid nu doar o victorie excepțională, dar și-a asigurat și revenirea printre pretendentele la calificarea la Turneul Campioanelor.

Cu cele 1.000 de puncte primite pentru victoria din Spania, Simona Halep a urcat 23 de poziții în clasamentul denumit generic Road tu Singapore. Acesta se efectuează adunând matematic toate punctele obținute de o jucătoare din ianuarie până la startul Turneului Campioanelor, care încheie sezonul WTA. Iar primele 8 jucătoare se califică la această mare întrecere, care e găzduită de Singapore, după cum îi spune și numele clasamentului.

AICI vedeți ce locuri ocupă româncele și în ierarhia clasică, realizată pe baza punctelor acumulate în ultimele 52 de săptămâni.

Ei bine, cu cele 1.000 de puncte, Simona a urcat, așa cum spuneam, 23 de locuri. Ea a ajuns acum pe poziția a șasea, care e dătătoare de speranțe în ceea ce privește participarea ei la Singapore. Evident, mai e mult până la obținerea matematică a calificării, dar putem spune că Halep a reintrat în cărți, cum se spune.AICI vedeți, dacă vă interesează, care e clasamentul pentru Singapore. Evident, veți găsi toate tenismenele din lume în el, căci, așa cum v-am spus, orice punct se contabilizează.

One thought on “Road to Singapore: Simona Halep a urcat pe locul 6!

  1. Doar primele 7 au asigurate prezenta la TC!
    Organizatorii au dreptul,LEGAL,la un Wild Card daca doresc asta.Doar trebuie sa anunte WTA ca is exercita dreptul asta si locul 8 devine automat rezerva…

Leave a Reply

Top