SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Roland Garros: Adrian Ungur S-A CALIFICAT pe tabloul principal după 4 ani. Marius Copil, eliminat

Roland Garros: Adrian Ungur S-A CALIFICAT pe tabloul principal după 4 ani. Marius Copil, eliminat

brd nastase tiriac trophy adrian ungur
brd nastase tiriac trophy adrian ungur
Adrian Ungur

Adrian Ungur a reușit o performanță foarte bună azi, calificându-se pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros. Marius Copil a fost învins și a ratat calificarea.

În ultimul tur al calificărilor turneului de la Roland Garros, Adrian Ungur l-a învins cu scorul de 4-6, 6-2, 6-4 pe americanul Frances Tiafoe. El va juca pe tabloul principal la Roland Garros după o pauză de 4 ani.

Din păcate, Marius Copil a fost eliminat în turul decisiv al calificărilor. El a fost învins cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4 de spaniolul Roberto Carballes Baena, favorit 7 în calificări.Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal va avea loc vineri și va fi IN DIRECT pe Eurosport.

loading…


One thought on “Roland Garros: Adrian Ungur S-A CALIFICAT pe tabloul principal după 4 ani. Marius Copil, eliminat

  1. Felicitari lui Adi, a luptat admirabil cu un adversar cotat mai bine, vazut de multi ca fiind un viitor star.Pacat de Marius, am vazut meciul , nu vreau sa comentez “la cald” ca imi vine sa spun multe si cred ca nu se cade acum…..asta este..s-a calificat cine merita. Succes Adi, suntem alaturi de tine !

Leave a Reply

Top