Roland Garros: Florin Mergea s-a calificat în optimi la dublu. Horia Tecău a fost eliminat

washington florin mergea rohan bopanna

Florin Mergea si Rohan Bopanna

Una caldă și una rece în proba de dublu de la Roland Garros. Florin Mergea s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu, în vreme ce Horia Tecău a fost eliminat în turul secund.

Florin Mergea şi Rohan Bopanna au învins, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi zece minute, cuplul francez Gregoire Barrere/Quentin Halys, beneficiar al unui wild-card.

În optimile de finală, Florin Mergea şi Rohan Bopanna, care sunt favoriți 6, vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea Henri Kontinen/ John Peers, cap de serie numărul 11, şi cuplul Brian Baker/Marcus Daniell.

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer au părăsit competiția la care anul trecut au jucat în semifinale. Ei au fost învinși cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3 de perechea Pablo Cuevas/ Marcel Granollers. Tecău și Rojer erau favoriți 2.Azi, am avut motive de bucurie în proba de simplu feminin, acolo unde Simona Halep și Irina Begu s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros după meciuri de trei seturi. AICI citiți detalii.

loading…


About Andrei Constantinescu