SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Roland Garros: Simona Halep și Adrian Ungur știu la ce oră joacă duminică în primul tur

Roland Garros: Simona Halep și Adrian Ungur știu la ce oră joacă duminică în primul tur

simona halep antrenament Roland Garros
simona halep antrenament Roland Garros
Simona Halep la antrenament

Duminică, în prima zi a turneului de la Roland Garros, vom avea emoții pentru doi dintre cei șase români de pe tablourile principale de simplu.

Adrian Ungur va juca primul, de la ora 12.00, pe terenul numărul 17. Adversarul lui va fi olandezul Igor Sijsling, jucător ajuns pe tablou din postura de Lucky Loser.

Pe terenul Suzanne-Lenglen, în cel de-al patrulea meci, Simona Halep, a șasea favorită va juca împotriva japonezei Nao Hibino. Având în vedere că înaintea ei sunt două meciuri masculine și unul feminin, iar programul se deschide la ora 12.00, e de așteptat ca Simona să nu intre pe teren mai devreme de ora 18.00. E posibil ca meciul să fie transmis pe Eurosport, totul depinde de ce meciuri se vor mai disputa la acea oră și cât de importante vor fi considerate acestea față de partida Simonei.


loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close