SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Roland Garros: Simona Halep, Irina Begu și Florin Mergea joacă duminică. Iată de la ce ore

Roland Garros: Simona Halep, Irina Begu și Florin Mergea joacă duminică. Iată de la ce ore

roland garros simona halep
roland garros simona halep
Simona Halep

Toți cei trei român rămași în cursă la Roland Garros vor juca duminică. Simona Halep și Irina Begu în optimile probei de simplu, iar Florin Mergea în optimile probei de dublu.

Simona Halep, a șasea favorită a competiției, va juca în cel de-al patrulea meci de pe arena Philippe-Chatrier contra australiencei Samantha Stosur, cap de serie numărul 21. Partida, care contează pentru optimile de finală, va începe în jurul orei 18.00.

Irina Begu va juca în cel de-al doilea meci de pe terenul Suzanne-Lenglen contra americancei Shelby Rogers. Partida începe în jurul orei 14.00 și contează tot pentru optimile de finală. Atât acest meci, cât și cel al Simonei Halep, vor fi transmise în direct la Eurosport.


În prima partidă de pe terenul 2, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 6, va juca în optimi cu dublul Brian Baker/Marcus Daniell (SUA/Noua Zeelandă).
Duminică va fi activitate intensă și la nivelul junioarelor: Ioana Mincă joacă în al treilea meci de pe terenul 6 cu Schena Benamar din Franţa. Pe terenul 16, Oana Gavrilă joacă în compania indiencei Karman Thandi, în al treilea meci, care va fi urmat de întâlnirea dintre Georgia Crăciun şi Iga Swiatek din Polonia.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Simona Halep despre debutul sezonului de iarbă: ”Nu mai am presiune pe umeri acum”

Leave a Reply

Top