SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Roland Garros: Sorana Cîrstea, Andreea Mitu, Adrian Ungur și Marius Copil joacă azi în calificări

Roland Garros: Sorana Cîrstea, Andreea Mitu, Adrian Ungur și Marius Copil joacă azi în calificări

sorana cirstea roland garros
sorana cirstea roland garros
Sorana Cirstea

Turneul de la Roland Garros continuă azi cu calificările. Toți cei patru români rămași în cursă vor juca, băieții având chiar șansa de a se califica pe tabloul principal.

Cronologic, primele vor intra în acțiune fetele. Sorana Cîrstea și Andreea Mitu vor juca, ambele, de la ora 11.00, în primele meciuri de pe terenurile pe care au fost repartizate.

Sorana Cîrstea, care este favorită 3 a acestei faze, va juca pe terenul 14, contra slovacei Jana Cepelova, în vreme ce Andreea Mitu, cap de serie 9, va juca împotriva chinezoaicei Jia-Jing Liu. Ambele meciuri contează pentru turul secund al calificărilor.

În concursul masculin, Marius Copil și Adrian Ungur vor juca azi pentru calificarea pe tabloul principal. Adrian Ungur va încheia programul zilei pe terenul 6, jucând contra americanului Frances Tiafoe, în vreme ce Marius Copil îl va întâlni pe favoritul 7, spaniolul Roberto Carballes Busta, tot în ultimul meci, dar de pe terenul 8.Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal va avea loc vineri și va fi în direct la Eurosport. De altfel, și câteva meciuri din calificări ar urma să fie transmise, azi. AICI aveți programul emisiunilor și al transmisiunilor în direct de la Roland Garros.

loading…


Leave a Reply

Top