SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Roland Garros: Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Andreea Mitu joacă marți în primul tur al calificărilor

Roland Garros: Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Andreea Mitu joacă marți în primul tur al calificărilor

andreea mitu roland garros
andreea mitu roland garros
Andreea Mitu e de cateva zile la Roland Garros

Și fetele încep calificările turneului de la Roland Garros, iar noi avem de ținut pumnii în trei meciuri.

După ce băieții au debutat perfect în calificări, cu două victorii din tot atâtea partide, așa cum ați putut citi AICI, marți începe și competiția feminină. În calificări avem trei jucătoare: Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Andreea Mitu. Toate trei voi juca marți.

Sorana Cîrstea, locul 99 WTA şi a treia favorită a calificărilor, o va întâlni pe chinezoaica Yuxuan Zhang, ocupanta poziţiei 167 în ierarhia mondială, în al treilea meci de pe terenul 10. Cele două nu au mai fost adversare până în prezent.

Patricia Ţig, locul 101 WTA şi favorită 4, va juca împotriva americancei Vaniei King (166 WTA), în al treilea meci de pe terenul 6. Cele două nu au mai fost adversare.

Andreea Mitu, numărul 114 mondial şi favorită 9, o va întâlni pe poloneza Paula Kania, locul 148 WTA, în partida a treia de pe terenul 8. Cele două sportive au mai fost adversare o dată, în 2012, la Prerov (Cehia), când s-a impus Mitu.Turneul de la Roland Garros este transmis în direct pe Eurosport, care difuzează inclusiv meciuri din calificări. AICI aveți programul complet al transmisiunilor Eurosport de la Roland Garros.

loading…


Leave a Reply

Top