SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Roland Garros: Sorana Cîrstea şi Andreea Mitu vor juca în finala calificărilor

Roland Garros: Sorana Cîrstea şi Andreea Mitu vor juca în finala calificărilor

andreea mitu roland garros
andreea mitu roland garros
Andreea Mitu

Sorana Cîrstea şi Andreea Mitu nu au milă de adversarele lor în calificările de la Roland Garros.Ele au ajuns la doar o victorie de calificarea pe tabloul principal.

Eliminată în optimi, anul trecut, la French Open, Andreea Mitu, cap de serie numărul 9 în calificări, a învins-o, cu scorul de 7-5, 6-3, pe chinezoiaca Jia-Jing Lu. Următoarea adversară a Andreei va fi elveţianca Viktorija Golubic, o victorie aducând-o pe jucătoarea noastre pe tabloul principal.

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 3 în calificări, a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Jana Cepelova (Slovacia). În ultimul tur al calificărilor, Sorana o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Elise Mertens (Belgia), locul 180 WTA, şi Julia Glushko (Israel), poziţia 144 în clasamentul mondial.



Ceva mai târziu, azi, vor juca în finalele calificărilor masculine, Marius Copil şi Adrian Ungur. AICI vedeţi cu cine şi când.

loading…


Leave a Reply

Top